20 de Abril de 2024
2:44
973 62 12 42
-
0
0 €
Tornar
Anunci Lotería de Nadal 2020

 

 

´Compartir com sempre, compartir com nunca´: el nou anunci Loteria de Nadal 2020 ja és aquí!

 

 

Anunci Loteries. Comparteix com sempre, comparteix com mai.

 

 

Si hi ha alguna cosa que dóna tret de sortida a les entranyables dates nadalenques és sens dubte l´anunci de la Loteria de Nadal. Així que ja podem donar per començada aquesta època hivernal perquè ... ahir mateix va aparèixer a les nostres televisions l´anunci de Loteries d´aquest any!

La publicitat llançada per Loteries i Apostes de l´Estat consta de dos anuncis, emotius com sol ser tradició, i amb un clar missatge d´ànim per enfrontar-nos a aquest dur moment que ens ha tocat viure.
Tots dos fan un breu recorregut per la història de la Loteria de Nadal, des del seu naixement l´any 1812, per culminar amb el missatge d´aquest any.
Comencen amb un pare acompanyant el seu fill al tren i lliurant-li un dècim de loteria just abans d´acomiadar-se d´ell. A continuació, una parella de joves en una ciutat concorreguda, on ell li mostra un dècim de la loteria de Nadal a la seva companya. La següent escena és la d´un treballador d´una fàbrica a Alemanya que rep un sobre amb una foto d´una dona i un dècim de Loteria de Nadal provinent d´Espanya.
Continua amb una imatge d´una parella arribant en cotxe a un poble; la jove està embarassada i una dona, que sembla ser la seva mare, li lliura una caixa amb un regal per al nadó, amb un dècim de loteria a l´interior.
Finalment, veiem una típica oficina dels anys 70, on una de les empleades apareix amb diversos dècims per compartir.
I així, una successió d´imatges més on hi ha persones compartint dècims de la Loteria de Nadal, arribant a aparèixer en televisió una imatge de ´El Calvo de la Loteria´, primer anunci d´aquest Sorteig de Nadal, que es va mantenir en antena des de 1998 fins 2005 .

Fins aquí, els dos espots són similars, però cada un continua amb una història diferent.

 

 

 

Suport entre veïns durant la dura quarantena

mític espot de la Loteria de Nadal

En una de les històries apareix una jove arribant a casa, on es troba amb una carta que han ficat per sota la taula; en ella troba un dècim i una nota de la seva veïna donant-li les gràcies per ajudar a que no se sentís sola durant els durs moments viscuts a causa de la pandèmia del coronavirus. En aquest moment s´obre la porta de la casa del davant i apareix la seva veïna Carme, de manera que la noia vol acostar-se al replà a donar-li les gràcies i Carmen li fa un gest amb la mà per evitar que segueixi avançant, per tal de seguir mantenint la tan necessària distància social.

 

 

 

Tots els problemes entre familiars haurien de desaparèixer davant d´una situació com la que ens ha tocat viure

 

Estreno anunci Loteria Nadal 2020 a televisió

 

 

La segona història comença de manera similar, però conclou amb un altre missatge, també emotiu i que fa al·lusió a l´època actual.
Un home gran, reprodueix un missatge al seu telèfon mòbil on el seu germà vol acabar amb una baralla que porta anys existint entre tots dos; afirma que ja no se´n recorda per què va començar la baralla i que tal com estan les coses, no haurien de seguir enfadats. A més, li envia un dècim de la Loteria de Nadal, tal com era tradició entre ells.

 

 

I tu, t´ha emocionat i t´has sentit identificat amb l´anunci de la Loteria de Nadal 2020?

 

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙‍♀🍀

 

 

 

133,0 Mill. €
03d 16h 30m 39s
20.000€/mesdurant 30 anys
02d 16h 30m 39s
Juga Ja
02d 16h 30m 39s
Juga Ja
06d 16h 30m 39s
Juga Ja
02d 16h 30m 39s
Juga Ja
06d 05h 15m 40s
Juga Ja
06d 05h 15m 40s
Dil-Div: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
La Bruixa d'Or
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
-

©2024 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro