14 de Agost de 2020
12:07
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €
Tornar
Com atreure la sort a la Loteria. De debó importa?

 

Com atreure la sort a la Loteria

 

 

Els ingredients per a una vida feliç a la Loteria Nacional i més enllà

 

Hi ha una dita que diu:

L´esforç en el treball et posa on la Bona Sort pot trobar-te.

 

La Sort per guanyar l´Euromilions

 

Aquesta és una declaració molt forta i pràctica, la qual s´ha tornat especialment molt útil en l´actualitat. En algun moment de les nostres vides, tots pensem que l´èxit només depèn de la sort. És aquesta creença realment certa? O és només una idea falsa? Persones de tot el món participen en acalorats debats sobre aquest tema.

 

La sort és una cosa que ha estat considerat com un aspecte crucial de les nostres vides durant milers d´anys. Des de la civilització mesopotàmica fins als asteques, cada cultura tenia els seus símbols de Bona Sort. Aquests símbols s´han passat a moltes generacions i fins i tot avui, els apreciem.

 

Considerem que és el factor principal per guanyar els Grans Pots SENSE OBLIDAR els 5 MILLORS: TREBALL, SALUT, RIURE, FAMÍLIA, AMICS, com els del Sorteig de Loteria de Nadal del 22 de desembre, el Sorteig de Loteria del Nen / Loteria de Reis, Euromillones, La Primitiva, La Bonoloto, El Gordo de La Primitiva, La Travessa (La Quiniela), juntament amb molts altres Pots de Loteria i Premis Gordos. Quan una persona va a comprar dècims de Loteria, s´avança a les persones que ni tan sols s´esforcen per guanyar la Loteria. En aquest cas, de fet, la sort encara que no existeixi, s´ha de provocar, només hi ha una manera, acudint a un punt on hi hagi moltes possibilitats, on hi ha molts premis, la qual cosa simplement juga un paper crucial, però posar sempre il·lusió i ganes de participació en els jocs que més t´agradin, perquè el factor sort entri en joc al teu favor.

 

Existeix realment el factor Sort en els negocis?

No importa com fàcil sembli aquesta pregunta, realment té una influència enorme en la nostra vida diària. Molta gent assumeix de manera inherent que fins i tot la sort impulsa a les empreses. Aquesta suposició és incorrecta en molts nivells. Hi ha molts exemples que demostren que el treball dur i la perseverança són l´ingredient principal darrere de l´èxit d´un negoci.

 

Hi ha molts empresaris que són conscients d´això, com Mark Zuckerberg, qui va fundar Facebook després de moltes idees fallides. Elon Musk va volar el seu primer coet a l´espai després de nombrosos llançaments fallits de coets. Abans de Netflix, el seu fundador va provar cinc productes fallits. Hi ha un únic factor de sort associat amb aquests esforços reeixits? Una ment sana pot resoldre això fàcilment.

 

Importa realment la sort?

La sort no importa a menys que entri en joc després de molts intents. Segurament no seria possible sense perseverança.

Imagini un món en què Elon Musk hagués abandonat la idea de llançar un coet després d´haver fallat el primer intent, o Zuckerberg mai hagués intentat codificar Facebook depenent completament de la sort. Pel que fa a La Bruixa d´Or, ens deien que ni tan sols intentéssim obrir una Administració de Loteria en un poble tan petit. La majoria de les persones que deixéssim el negoci de la Loteria abans de començar perquè no podríem vendre 250.000 pessetes (1.700 €) en un poble remot enmig dels Pirineus a mitjans dels vuitanta. Al 1994 vam repartir íntegrament el Premi Gordo per al Sorteig del Nen, gràcies a un sol factor.... Increment constant de vendes i punts de suport, bars, clubs esportius, fundacions, etc. En menys de deu anys ja teníem unes vendes gegantines per fer oposicions a repartir premis majors, i al gener de 1994 va arribar el Primer Gran Premi. La Grossa de Reis, ens convertim així en la primera Administració de Loteria en vendes i premis a Espanya a finals dels noranta. Seguim liderant el mercat de la Loteria Nacional Europea a dia d´avui, amb molt d´orgull, satisfacció, responsabilitat, humilitat i, per descomptat, innovació.

 

Sens dubte, la sort té un gran impacte en l´ocurrència d´esdeveniments en el moment adequat, però renunciar a tot i aferrar únicament a la sort no és l´enfocament correcte. Cal comprar dècims de Loteria perquè et toqui. La sort i el treball dur tenen el seu propi lloc. Però per aconseguir l´èxit, no pot es confiar en la sort sense suar. La sort és un factor adicional que té la capacitat de canviar la situació a favor teu. Però també s´ha de tenir en compte que no és l´únic ingredient per a l´èxit. L´èxit Treballat !!!

 

Amb raó es diu que la sort és un ascensor, i el treball dur és una escala. Pujar amb l´ascensor pot fallar en alguns casos, però sempre pots pujar cap als teus objectius per l´escala.

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

 

 

85,0 Mill. €
00d 06h 52m 41s
5,4 Mill. €
01d 06h 52m 41s
7,4 Mill. €
01d 06h 52m 41s
1,4 Mill. €
00d 06h 52m 41s
Juga Ja
06d 22h 52m 42s
Juga Ja
06d 22h 52m 42s
Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?