20 de Abril de 2024
13:49
973 62 12 42
-
0
0 €
Tornar
Com, on i quan cobrar la Loteria de Nadal?

Com, on i quan cobrar un Premi de la Loteria de Nadal?

Termini per cobrar un Premi de Loteria

 

 

Totes aquelles persones que hagin estat prou afortunades com per haver obtingut un dels múltiples premis que estan disponibles en aquest Sorteig de Nadal 2020, podran cobrar-lo a partir de les 18:00h de la tarda del mateix dia del sorteig, és a dir, del 22 de desembre 2020.

Llevat que la quantitat del seu premi sigui inferior a 2.500 euros, en aquest cas podrà cobrar el premi en qualsevol Administració de Loteria, presentant el seu DNI i el seu dècim premiat, s´haurà d´acudir a una de les entitats financeres amb què treballa Loteries i Apostes de l´Estat. Alguns exemples de les mateixes són Ibercaja, Bankia, Sabadell, Caixa Bank, BBVA, Laboral Kutxa, Unicaja, Caixa Ontiyent, Kutxabank, NCG Banc i Caixa Sud BBK.

El premi més conegut del Sorteig de Nadal és conegut com ´El Gordo´, en català: ´La Grossa´, el qual reparteix 4 milions d´euros per sèrie i 400 mil euros al dècim. No només compta amb aquest premi, sinó que es reparteixen fins a un total de 2.380 milions d´euros en diferents premis.

Els Nens de Sant Ildefons canten un total de 1807 premis en el Sorteig de Nadal. Entre ells, s´inclouen El Gordo / La Grossa, el Primer Premi, segon premi, tercer premi, els dos quarts premis, vuit cinquens premis, i per descomptat, els premis menors de fins a 100 euros al dècim.

Tots els dècims de Loteria del Sorteig de Nadal que resulten premiats sempre comparteixen les tres últimes xifres dels cinc primers premis, així com els números que comparteixen reintegrament amb El GordoLa Grossa. S´ha de tenir molt en compte en cas de resultar ser un dels guanyadors de la Loteria, el valor d´aquests premis no és net, ja que Hisenda s´emporta l´import de tots aquells premis amb import igual o superior a 40.000 euros. S´ha de pagar un total de el 20% de la quantitat rebuda, restant-li també la quantia exempta. Per exemple, en el cas que toqui un dels premis de 400.000 euros, aquests no seran íntegres, sinó que resultaran finalment 320.000€ al tributar dit 20%.

En total, Hisenda rep 80.000 euros per cada dècim premiat amb El Gordo La Grossa. Qualsevol guanyador té de termini fins a tres mesos comptats a partir de l´endemà que s´hagi celebrat el Sorteig de Nadal. Per tant, els afortunats tindran fins al 23 de març (aquest inclòs) per anar a recollir el seu premi i, en cas que no s´hagi reclamat dins d´aquest termini estimat, els diners serà automàticament propietat d´Hisenda.

 

 

 

Quin és el termini per cobrar un dècim de la Loteria de Nadal?

 

 

Fins quan es pot cobrar un dècim de Loteria de Nadal

 

 

Els participants del Sorteig de Nadal hauran de tenir en compte que, en cas que caigui en diumenge, els punts de venda probablement estaran tancats, i hauran d´esperar fins al dia següent per cobrar el seu dècim premiat. Com ja s´ha dit, en el cas que el dècim de Loteria guanyador tingui una quantitat superior de 20.000 euros, es podrà acudir a qualsevol caixa d´estalvi CECA o alguna de les delegacions comercials de Loteries. Tot això sense comptar amb les entitats bancàries que ja s´han nomenat, de manera que es pugui realitzar el cobrament de la manera més ràpida, segura i senzilla possible.

S´ha de saber que el premi només ho pot reclamar la persona que hagi comprat de manera oficial el dècim de Loteria. Al tractar-se d´un contracte particular entre comprador i venedor, el que cobrarà el dècim serà del que l´hagi pagat, i en cas de participacions, aquest haurà de repartir les quantitats corresponents a les persones que les hagin adquirit.

Si la butlleta es comparteix, els participants hauran d´identificar-se per cobrar en cas de quantitats superiors a 2.000 euros. S´ha de sol·licitar un certificat acreditatiu del premi a efectes fiscals.

Un altre dubte que els sol sorgir sempre als participants de la Rifa de Nadal, és si poden cobrar per un dècim que estigui trencat. Un dècim que es trobi en mal estat sí que podrà cobrar-se, però si està en bastant mal estat haurà de ser presentat a una Administració de Loteria, i omplir un formulari denominat ´Sol.licitud de Pagament de Premis´.

Un cop signat i havent aportat ja el dècim deteriorat, aquest es remetrà a Loteries per ser comprovat. En cas que resulti ser un dècim verídic, Loteries i Apostes de l´Estat s´encarregarà d´ordenar el pagament quan s´efectuï i verifiqui l´autenticitat del mateix.

 

 

 

133,0 Mill. €
03d 05h 25m 16s
20.000€/mesdurant 30 anys
02d 05h 25m 16s
Juga Ja
02d 05h 25m 16s
Juga Ja
06d 05h 25m 16s
Juga Ja
02d 05h 25m 16s
Juga Ja
05d 18h 10m 17s
Juga Ja
05d 18h 10m 17s
Dil-Div: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
La Bruixa d'Or
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
-

©2024 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro