28 de Novembre de 2020
12:18
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €
Tornar
He repartit el PRIMER PREMI del Sorteig de la Loteria Nacional del dissabte amb el número 04386

 

L´emoció de compartir la teva sort

 

Aquest apartat el compararem a una cuca de llum. Com ja saps, les cuques de llum fan claror a milions de formigues, però cal saber i accpetar que, si fas llum com elles, seràs el més vist i el més observat. I això comporta riscos, perquè hi ha moltes serps i llimacs que no suporten que puguis brillar de nit. Quan passi això, segueix donant el millor de tu i així brillaràs encara més.

 

Com més molesti la teva llum, més brillant seràs.

Com més brillis, més èxit hauràs aconseguit. El lògic seria que la teva llum, la teva sort, la poguèssis compartir organitzant una festa (només després d´uns mesos del premi i de l´eufòria, temps suficient per evitar que alguna serp s´infiltri en la sana i feliç alegria). El més natural seria que l´èxit es pogués compartir com un dolç. Però a algú el pot amargar el teu dolç? Has de compartir la teva sort (dolç) amb cura. Si saps amb qui compartir-la, seràs feliç.

Si ets una persona que ha tingut sort, vol dir que has fet alguna cosa per merèixer-la: també saps quen o tots els teus éssers estimats i amics corren a diari darrer de la sort i, per tant, no necessàriament a tots els agradarà compartir amb tu la teva.

 

La sort és com una planta. Tots en tenim una al balcó, però s´ha de saber com i quan regar-la perquè s´ompli de flors (o de premis).

 

La sort s´ha de regar cada setmana, perquè cada setmana hi ha un sorteig. Si jugues de manera esporàdica, la planta i el seu fruit també seran esporàdics (i la teva sort). Sigues insistent i fidel. I guanyaràs, a més de ser feliç compartint la teva sort. No cal conèixer personalment qui afavoreixes, només és necessari saber que, els premis, els pots distribuir millor tu que no pas el govern que sigui. Sempre trobaràs una manera de compartir. Sense anar més lluny, els beneficis d´aquest llibre, que en principi són 8.000 euros, aniran a parar a la Fundació La Bruixa d´Or, on destinarem, a més, tots els beneficis posteriors de la venda del llibre.

Això i moltes coses més és el que, en la mesura de cadascú, hem de saber fer. El millor i el més bonic és que puguis dir: ´vull donar això per fer allò i allò altre´. I un cop has compartit la teva sort (llum o dolç), t´adones qeu has guanyat dues vegades. Al costat de la teva planta n´ha nascut una altra, gratuïtament i sense esforç. De tot cor, gràcies per contribuir comprant aquest llibre.

 

Compartir la sort amb el bitlletaire

Per culpa de les actituds que lamentablement defineixen la majoria els humans (pors, enveges, avaríacia), molts agraciats amb la loteria prefereixen que la seva sort només la conegui el bitlletaire. En el nostre cas,  persones que no conec m´han dit: ´gràcies, aquest número va sortir premiat, la meva família ha solucionat el tema econòmic, els meus deutes ja són cosa pssada, la casa ja està comprada i pagada´.

Per què m´ho expliquen? En el nostre cas, la confiança és un bon premi després de 22 anys de saber callar el que a uns altres els resulta difícil de no dir, però també perquè transmetem una alegria que ells no saben a qui explicar. De fet, els que no s´aguanten i comparteixen la seva il.lusió (sort, dolç o llum) amb el veí, poden acabar pagant-ho car (o barat): descobrir que l´amic no era amic o que l´enemic no ho era tant.

 

Com compartir un premi

Un cop arribi la sort del premi, és bo tenir en compte tres consells diferents en funció de la quantiat guanyada:

 

Fins a 50.000 euros: has d´escollir els amics i els qui ho semblen, i després d´una meditada selecció de tots els coneguts, convidar-los a sopar en el lloc més original, bonic, prop d´uns avets o ala vora del mar, on mai s´hagi celebrat un bateig i menys una boda, i organitzar un ball amb noies de Kenya o Tanzània, i amb uns 5 o 6 músics molt marxosos arribats de Cuba. El resultat ha de ser veure la sortida del sol amb un Dom Perignon i un vi negre Somontano, per exemple. Excel.lents begudes per generar un ambient buscat, per no oblidar mai. El menjar ha de ser de la màxima quanlitat, que els invitats sàpiguen el que estan menjant a cada moment. S´ha de decorar la taula i cada racó del jardí amb flors. I totes del mateix color: groc! (Per exemple, porta molta sort la tulipa).

De 50.001 a 500.000 euros: aquí es tracta de fer una selecció, durant el temps necessari per digerir el premi, de les persones més amigues, i dur-les deu dies intensos a viure les aromes del luxe asiàtic: no hi poden faltar perfums cars i és obligat oblidar que la vida té una finalitat, encara que sigui gloriosa. A aquests amics, se´ls ha de fer viure els moments més increïbles, seduint-los amb el luxe ben organitzat perquè res s´assembli al que prèviament coneixien. Hem d´aconseguir que gaudeixin del que no han arribat a somniar mai. Per exemple, el seu transport diari ha de ser viatjant en helicòpters privats d´última generació, per dur-los per sobre dels cims nevats, arribant a llocs inexplorats per córrer aventures, fer menjars exclusius al camp, etc. Un ambient de tranquil.litat companyat d´un dels millors havans, el Salomón, i un conyac 1866 de Larios. Per a ells despertar-se cada dia ha de ser com flotar als núvols, en veure que tots els seus somnis enllacen el dia i la nit. I al capdavall, els teus amics són feliços!

De 500.001 a 5 milions d´euros: aquesta quantitat et permetrà fins i tot pagar comptes pendents, si en tens. Posem per cas que encara conservis un d´aquells ´amics´ que t´ho han fet passar ben malament, un d´aquells que s´ha comportat amb tu com un cínic, un fals, un hipòcrita, un traïdor i un covard. Ara és el moment de tornar-li la mala jugada. Per començar, pots convidar-lo de bon rotllo per no aixecar sospites. Per exemple, pots organitar un viatge de tres dies a Nova York. Us hi desplaçareu amb un jet privat, un autèntic somni flotant a l´aire equipat amb tota mena de luxes. A l´aeroport us esperarà un helicòpter que us portarà directament al terrat d´un luxós hotel situat al centre de Manhattan. Allà us allotjareu en una gran suite. Podeu prendre un bany i després sortir a passejar amb una limusina per la ciutat. La idea és que ´l´amic´ es mori d´enveja. A l´hora de sopar, aneu al millor restaurant de la ciutat i, quan ja us hagin portat la carta i aneu a triar el menú, t´aixeques i li dius: ´Ho sento, s´ha acabat l´estada i l´àpat. He de sortir urgentment per atendre els meus amics fidels. A la sortida, si ho vols, tens un taxi esperant-te que et durà fins a l´aeroport, des d´on viatjaràs, en un avió comercial que et portarà fent escala fins a Madrid.´

El teu examic haurà conegut el plaer com si fos una loteria passatgera. En aquest moment, valorarà la seva actitud en el passat. Potser el lector estigui pensant que fer-li això a un mal amic és molt fort, però també hauria de pensar que tenint, en compte del que pot haver estat capaç ´l´amic´, bé que es mereix una loteria fugaç, la que es veu però no dura. Que s´adoni que ll mai tindrà temps per a aquests plaers.

 

 

Capítol 8 del Llibre ´Les 13 Claus de la Sort´ de Xavi Gabriel

 

178,0 Mill. €
03d 06h 41m 37s
16,3 Mill. €
00d 02h 41m 37s
8,9 Mill. €
00d 02h 41m 37s
500.000 €
00d 02h 41m 37s
Juga Ja
02d 03h 41m 38s
Juga Ja
02d 03h 41m 38s
Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?