14 de Agost de 2020
13:45
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €
Tornar
Guanyadors de grans Pots d´Euromilions

 

L´eufòria que envolta guanyar el gran pot d´Euromilions

 

 

Què és el primer que et ve al cap quan dius pot d´EuroMillones? ¿Felicitat? O potser la tranquilitat sabent que res pot impedir que aconsegueixis la casa dels teus somnis? Independentment del que assumeixi, això és universal, i els Jugadors de Loteria de La Bruixa d´Or de tot el món se senten unànims al respecte.

El pot ha existit durant molt de temps on els nostres clients compren butlletes d´Euromillones, La Primitiva, La Bonoloto, La Quiniela,... sense despeses online: https://www.labruixador.es/euromilions

 

Qui obtingui els mateixos números és el guanyador del cobejat títol i quantitat del premi, ja sigui que opti per la Loteria Nacional, el Sorteig de la Loteria de Nadal, EuroMilions, La Primitiva, La Bonoloto o fins i tot la Travessa de Futbol (La Quiniela). Val la pena explicar algunes d´aquestes històries d´èxit als seus fills o fins i tot discutir-les amb una tassa de cafè al vespre.

Aquí podeu llegir sobre dos dels majors premis d´Euromillones, i les emocions associades amb el Pot de l´Euromilió guanyador.

 

 

Dues de les millors històries del Pot ​​d´Euromilions de tots els temps

Aquí discutim les històries de com persones com vostè es van convertir en els guanyadors del Pot ​​d´Euromilions.

Una parla de com gastar / invertir els diners, i l´altra història és sobre la forma en què van reaccionar al rebre la notícia de la seva victòria.

Un cop més, alguns jugadors de Loteria són potser el grup de persones més genial i compost que hem vist com a guanyadors d´Euromillones.

 

Va ser en 2011 quan Colin i Chris Weir van guanyar el rècord de 185 milions d´euros. Vol dir que van ser els majors guanyadors d´Euromilions i van guanyar £161.653.000 aproximadament. Una vegada que es van convertir en celebritats de la nit al dia a la Gran Bretanya, no van deixar que el protagonisme sobtat els fes perdre la noció de les prioritats i les bones inversions. Van invertir els diners en una organització caritativa de Weir Trust. Amb això, el seu objectiu era ajudar al club de futbol comunitari a Largs. Van contribuir amb el canvi de nom del club de futbol Thistle Weir. L´estadi Firhill va aconseguir el seu Colin Weir Stand.

A més, per descomptat, també van comprar una mansió per valor de £3,5 milions sense pensar-ho dues vegades.

 

Guanyadors d´Euromilions

 

 

La següent gran història del Pot ​​del Sorteig d´EuroMillones

L´altre gran guanyador de la Loteria Nacional és la parella Adrian i Gillian Bayford. Van guanyar fins a 190 milions d´euros, el que els va convertir en els guanyadors més grans fins ara en la història del Pot ​​d´EuroMilions. L´any va ser 2012, i el conjunt afortunat de nombres que van obtenir va ser 50, 21, 17, 48, 11, 9 i 10. Què van fer a l´escoltar les notícies del seu èxit? Van prendre un vol i es van anar a Escòcia per oblidar-se de la victòria, això és simple!

Després van haver d´ajudar el seu fill petit, a causa que s´havia quedat massa aclaparat per l´enorme quantitat del premi obtingut. Van ser els únics guanyadors, lo qual es va sumar al factor d´emoció. Havia estat una nit normal quan Adrian estava veient una pel·lícula, i Gillain havia tornat després d´un temps fora amb els amics. Va ser llavors quan van encendre el televisor per veure les notícies i la butlleta d´Euromillones mostrant la combinació guanyadora. Els nens s´havien despertat quan la parella va intentar fer coincidir els números de la seva butlleta amb els guanyadors. A l´aparellar-ho, saltaven d´alegria, no s´ho podien creure, com és normal, trontollaven de bogeria!

Gillian va decidir renunciar al seu treball a la sala D2 en Addenbrooke, mentre que Adrian era copropietari del Suffolk Music Center a Haverhill. Van decidir seure i planejar com gastar / invertir els diners. Van decidir viatjar a alguns dels llocs més bonics i coneguts del món amb els seus fills.

 

Història premis d´Euromilions

 

Mentrestant, si et preguntes que són només els jugadors de la Loteria els que encunyen diners, t´equivoques. El propietari de la botiga Premier Convenient, Sanjay Patel en Haverhill, va veure la venda sense precedents de butlletes d´Euromilions després d´aquesta victòria.

El destí també va tenir una millora per a ell quan les vendes es van disparar, i la gent va començar a comprar més butlletes d´Euromillones per veure si la seva fortuna també els afavoriria. Els Bayfords també han pogut començar la seva organització caritativa utilitzant els diners per als beneficis dels nens.

Els jugadors de loteria de la Loteria Nacional o d´Euromilions estaran d´acord en què rebran molta atenció mediàtica davant bots tan grans. Aquestes notícies mai són un secret i, no obstant això, l´emoció és inimaginable, especialment si la quantitat és astronòmica. Per tant, prengui nota sobre com gestionar aquesta eufòria i alegria, mentre es prepara per comprar les butlletes de l´Euromilió per al proper Sorteig amb Pot.

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

 

 

85,0 Mill. €
00d 05h 14m 49s
5,4 Mill. €
00d 19h 14m 49s
7,4 Mill. €
00d 19h 14m 49s
1,4 Mill. €
00d 05h 14m 49s
Juga Ja
06d 21h 14m 50s
Juga Ja
06d 21h 14m 50s
Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?