19 de Abril de 2024
17:24
973 62 12 42
-
0
0 €
Tornar
Històries de guanyadors de la Loteria

 

Guanyar la Loteria:

un Somni i una Realitat a

La Bruixa d´Or

 

Grans Premis de la Loteria

 

 

Fer-se ric de la nit al dia! Qui no somia amb això? Crec que tots ho fan almenys una vegada en les seves vides.

www.labruixador.es

Pot pensar que guanyar un Premi Gros de Loteria sembla ser bastant difícil, però és a prop de molts dels nostres clients any rere any.

 

Una gran oportunitat perquè guanyis la grossa de la Loteria Nacional!

Molts Sortejos existents com el Sorteig de la Loteria de Nadal, la Loteria Nacional, La Primitiva, EuroMillones, La Bonoloto, La Quiniela i molts més li donen a les persones l´oportunitat de guanyar i enriquir-se de la nit al dia. Tot i que els canvis semblen petits, a La Bruixa d´Or no ho són perquè solem repartir molts Premis de Loteria. Molts dels nostres clients han guanyat Premis Gros de Loteria. Per exemple, hem lliurat el Premi Gros per al Sorteig de la Loteria Nacional espanyola durant els últims tres anys consecutius.

 

Com pots guanyar el Premi Gros?

Vols descobrir-ho?

www.labruixador.es

 

Sort: històries reeixides de guanyadors de Loteria

La idea de guanyar la Loteria se´ns ha passat pel cap a tots a almenys una vegada.

Encara que és possible que mai hàgim experimentat un guany inesperada, hi ha moltes persones que sí ho han fet. Utilitzant aquestes victòries com una forma de fer un canvi positiu en la societat.

Aquí hi ha exemples d´algunes històries de premis de guanyadors de la Loteria que podrien empènyer una mica a comprar un dècim de loteria per a vostè.

 

 

El Pot de Euromilions que canviarà la teva vida

 

Guanyadors de Loteria

 

Tingueu fe i succeirà: una veritable història guanyadora de Loteria

 

La vida no va ser fàcil per a Cynthia P. Stafford després que va perdre al seu germà que va morir després de ser atropellat per un conductor ebri. La responsabilitat dels seus cinc fills va recaure sobre les seves espatlles. A més d´això, Cynthia també l"estava ajudant amb algunes dificultats financeres. La vida era dura per a ella, i semblava que estava esperant que passés un miracle, guanyant una Loteria mentre lluitava per pagar els comptes.

Llavors, un dia, ella va somiar amb guanyar un premi més gran de $112 milions. Així que va fer tot el possible perquè el seu somni es fes realitat. I algun temps després va guanyar el Premi Gros!

És clar, esperar pot ser un veritable factor decisiu, però això és el que va fer Cynthia P. Stafford, i des de llavors que està vivint la seva millor vida.

Els diners no era bo i ella vivia amb una família molt nombrosa en una petita casa de 90m2, lluitant per arribar a final de mes. Mentre treballava per guanyar diners i pagar totes les factures, també va tenir un somni. El somni de guanyar la loteria, no solament una petita quantitat, sinó un Gran Pot de Loteria, de $112 milions. La millor part? Ella realment el va guanyar!

Va poder posar fi als seus problemes financers i també complir la carrera dels seus somnis de començar una companyia cinematogràfica.

No va ser una meravella d"un sol cop, Cynthia comprava les butlletes de Loteria un parell de vegades al mes. Escolliria qualsevol nombre que se li ocorregués en aquest moment. Encara compra dècims de Loteria cada setmana més o menys, amb l´esperança de guanyar el premi Gros un cop més.

Històries de persones que van guanyar la Loteria

Retornar a la comunitat

A vegades pensem, què faria algú amb tants diners? El Pot de Loteria de l´oficina de John i Linda Kutey un cop va guanyar un dels Jackpots de Megamillions. En memòria dels seus difunts pares, van decidir fer alguna cosa per la seva comunitat. Així que van planejar ajudar a renovar un parc local a Green Island Village Hall reemplaçant una piscina per a nens més antiga amb un modern parc d´aspersió.

Kutey´s va donar tot el necessari per a la instal·lació.

John va deixar el seu treball i es va mudar a una casa a Florida amb la seva dona. Tot i que la quantitat que van rebre, després d´impostos, va ser de 19 milions, van poder ajudar-se a si mateixos i també a la seva comunitat.

 

Millorant les vides amb la Loteria

Pearlie Mae Smith va entendre la importància de retribuir. Ella va criar als seus set fills amb valors com ser útil i sempre retribuir. Els seus fills eren conscients de l´important que és retribuir a la seva comunitat.

Quan la família va guanyar 429 milions de dòlars, sabien que havien de fer servir aquesta gran quantitat per ajudar a aquells que no van ser tan afortunats com ells. La Loteria Nacional va ser enorme i la recompensa es va distribuir per igual entre tots.

No només això, sinó que també han començat la Smith Family Foundation, que era una organització de base que treballava per ajudar a millorar la vida de les persones a la seva ciutat natal. Les prioritats de la fundació incloïen educació, desenvolupament del veïnat, suport a joves i famílies.

Quan guanyes un Premi de Loteria tan gran, la decisió sobre com vas a usar-lo recau en tu. Pots donar-te un capritx, ajudar als que t´envolten, o combinar-una mica tot. La decisió és teva!

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

 

 

120,0 Mill. €
00d 01h 50m 25s
20.000€/mesdurant 30 anys
03d 01h 50m 25s
6,0 Mill. €
00d 01h 50m 25s
12,6 Mill. €
00d 01h 50m 25s
500.000 €
00d 01h 50m 25s
Juga Ja
06d 14h 35m 26s
Juga Ja
06d 14h 35m 26s
Dil-Div: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
La Bruixa d'Or
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
-

©2024 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro