28 de Novembre de 2020
12:45
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €
Tornar
La crida de la sort no és debades

 

La crida de la sort no és debades

 

Amb un optimisme sense límit no dubtis que, per molt que t´amaguis en el bosc més espès, la sort t´acabarà trobant. Ho pot fer gràcies a la Grossa de Nadal, tot i que el més probable és que ho faci en forma de negoci o senzillament de resultat positiu en un projecte de qualsevol tipus (no sempre relacionat directament amb els diners). El primer que hauries de fer quan la sort et cridi és disfrutar-ho. Però el més important és no prendre´t debades aquesta crida.

 

Honraràs la teva pròpia sort

Has d´honorar la teva pròpia sort, i ho has de fer amb totes les teves forces. T´has de sentir afortunat, però no per tenir sort, sinó per haver fet cas a la teva intuïció, al teu instint, potser al teu sentit comú. Si el més important per a l´autoestima és creure en un mateix, i una de les majors alegries és que et toqui la loteria, no podem deixar que es perdi aquest moment pensant que tot ha estat cosa de l´atzar i prou.

 

La sort s´empaita, es busca com les pedres precioses a l´aigua del riu Caroní, en ple Amazones.

 

La Bruixa d´Or merchandising

 

Sé perfectament que tu, amic lector, hauràs sentit a parlar més d’un cop de mi com d´un tipus a qui va tocar la Loteria i va aprofitar per comprar més i més números fins al punt que ara té més probabilitats de permi que ningnú. Doncs, primer diexa´m dir-te que encara avui no li he demanat a la meva dona si mai m´ha tocat la loteria. Tinc la sensació, però, que em toca cada dia perquè a diari m´adono que la sort arriba si es busca.

I si no la busques però ella et troba, has de ser tu el qui prengui la iniciativa. Engrapar-la provoca durícies a les mans i seqüeles irreversibles al cerebel.

Després d´això, he d´aclarir que encara que La Bruixa d´Or tingui més probabilitats que cap altra Administració de rebre un premi, les que realment arriben són les que són. Això va més enllà de la sort (en la qual no hi crec). Significa que la meva intuïció en el moment d´apostar per determinats números funciona millor que mai gràcies a l´optimisme i la il.lusió amb què ho faig.

 

Fes cas a la teva intuïció

Si et toca la Loteria és perquè un dia vas anar  comprar i vas triar aquell número que tant o tan poc t´agradava. O potser no. Potser el número no el vas escollir tu, el venedor o la venedora ho van fer per tu. Llavors pots pensar: ´això sí que va ser sort´; doncs ni així, perquè també vas fer cas al teu instint, que et va dir que valia la pena confiar en la intuïció del bitlletaire.

En el meu cas, les intuïcions són constants, abundants i, habitualment, divertides. En el nostre negoci de Loteria, una de les primeres intuïcions que vaig tenir va acabar de la millor forma possible i ens va fer riure com mai. El 1985, buscava un número que la gent de Barcelona comprés quan estava de pas per la meva comarca. L´únic número que se´m va ocórrer que pogués tenir relació amb la capital catalana i que tingués cinc xifres va ser un codi postal. Vaig buscar l´adreça d´un amicque tenia des dels 16 anys. Aleshores, parlo de 35 anys enrera, era l´únic amic que tenia a Barcelona. Feia molt de temps que no ens vèiem, però afortunadament tenia la seva adreça i, per tant, el seu codi postal. Ja tenia la solució. Fantàstic!

Vaig telefonar a Madrid i vaig sol.licitar com a número fix per a la meva Administració el 08.036. Minuts més tard, em vaig adonar que a Barcelona hi ha uns cinquanta codis postals a banda d´aquest. Però vaig seguir la meva intuïció i vaig adonar-me que el codi postal escollit, que cobria una part de la Diagonal i de l´Eixample, era suficientment gran com perquè el número arribés a ser-ho.

No vaig tenir cap problema en adquirir totes les sèries d´aquests número, ja que la majoria d´administracions eviten els dècims qeu comencen per zero. En aquest cas, hi havia dos zeros.

El 6 de gener de 1994, el 08.036 va ser el número agraciat amb el primer premi en el sorteig del Nen, el nostre primer gran premi! Justament, molts dels milions que vam repartir van caure al poble de ma mare, Figuerola d´Orcau, on jo passava els estius de petit. Quan els periodistes em preguntaven si aquell havia estat el premi més gran que havíem donat, jo els hi vaig dir que no, que aquell era el premi més petit dels que donaríem a partir d´aleshores.

 

No deixis dormir la bona sort. Et mereixes gaudir-la!

No em vaig prendre debades la crida de la sort perquè després d´això, vaig estar batallant sense descans aprofitant la repercussió social i mediàtica del premi, creant merchandising i estenent la marca al màxim per evitar que la gent se n´oblidés; vaig treure partit de la publicitat gratuïta que ens donaven tots els mitjans, promocionant el nom del nostre poble, Sort. Tot això ho vaig acompanyar (i ho faig encara avui) de les actituds més variades i transgressores, que anys després van ser considerades obres de màrqueting. Per mi, el marketing és vendre el que és fàcil, fer el que és difícil i atrevir-te a treure el cap pel precipici. Actuar amb agressivitat i decisió.

Si et poses a comprar Loteria, has de confiar en el teu instint, igual que ho has de fer si et compres, per exemple, un camió. Els teus amics poden pensar que no el necessites per res, que se te n’ha anat el cap perquè resulta que ni tan sols tens carnet per conduir-lo. Però si el teu instint et diu que necessites un camió, com t’ho faràs per no comprar-lo? Qui sap si serà el principi d’una gran flota, que et treuràs el permís de conduir i seràs tan competitiu qeu fundaràs una gran emprsa, la més gran de la ciutat, del país, del món!?

Pot semblar exagerat, i potser ho és, però si muntes un negoci, una empresa, una botiga o un restaurant, has d´estar convençut que t´has embarcat en el millor projecte del món, perquè és l´única fórmula perquè el teu negoci sigui un èxit. Si creus que tens el millor projecte, no pararàs d´invertir, de millorar, d´innovar, fins i tot transgrediràs, amb l´ànim de ser sempre el primer. I quan dic ´el primer´ no estic dient ´el millor.´

 

Lluita per ser el primer. Si et sobra temps, ja lluitaràs per ser el millor.

No deixis passar l´oportunitat. Si has tingut el que els altres en diuen ´sort´, no t´agafis l´ocasió debades i aprofita la nova situació confiant en la teva intuïció. Amb valor i actuant en el moment adequat (l´has de triar tu, no els experts), tot és més senzill del que sembla.

 

 

Capítol 10 de el Llibre ´Les 13 claus de la sort´ de Xavi Gabriel

 

178,0 Mill. €
03d 06h 14m 52s
16,3 Mill. €
00d 01h 14m 52s
8,9 Mill. €
00d 01h 14m 52s
500.000 €
00d 01h 14m 52s
Juga Ja
02d 03h 14m 53s
Juga Ja
02d 03h 14m 53s
Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?