28 de Març de 2024
15:53
973 62 12 42
-
0
0 €
Tornar
Països que juguen a l´EuroMilió

 

El Premi més Gran de l´Euromilió

 

 

Euromilions explicat

 

Per a tots aquells que encara no coneguin aquest tipus de loteria, es tracta d´un sorteig europeu organitzat, amb l´objectiu de reforçar vincles entre països, pels operadors de joc que s´encarreguen de la loteria EuroMillones a cada país que participa, un total de 9 des d´octubre de 2004: Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Suïssa i el Regne Unit.

L´EuroMilió es realitza tots els dimarts i divendres a la tarda, i el sorteig té lloc a París.

 

 

Premi més gran d´Euromilions

 

Què és Euromillones i com jugar a Euromilió

 

La majoria dels països tenen loteries setmanals, el que brinda a qualsevol ciutadà l´oportunitat de convertir-se en multimilionari. Els premis per a tots aquests sortejos són, per descomptat, enormes, però un sorteig de loteria que té un premi més gran més gran que la majoria és l´anomenat Euromilions.

EuroMillones, que es va jugar per primera vegada al febrer de 2004 i només podien participar ciutadans francesos, anglesos i espanyols, és una loteria transnacional molt popular i des de llavors s´ha expandit per permetre la participació de jugadors d´Àustria, Bèlgica, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Suïssa... Com a resultat d´aquest enorme grup de jugadors, el premi més gran d´Euromillones és sovint un dels majors premis de loteria del món: el major premi més gran d´Euromillones va ser de 190 milions d´euros!

Amb premis com aquest, no és estrany que tants jugadors de tot Europa ingressin cada setmana per tenir l´oportunitat de guanyar. Així és com vostè també pot participar.

 

 

Regles de l´EuroMilions

 

La participació és molt senzilla, únicament cal seleccionar un total de cinc xifres de l´1 al 50 d´una combinació principal, a més de 2 números de l´1 al 12, corresponents a les estrelles. D´aquesta manera, es poden realitzar dos tipus d´apostes:

Apostes simples: seleccionant el nombre de xifres indicat prèviament, ja sigui en una columna o en diverses.

Apostes múltiples: per això s´escullen entre 5 i 10 números i de 2 a 5 estrelles únicament de la primera columna. A més, en la columna de la dreta el tot, cal indicar el nombre total d´apostes.

D´altra banda, es pot participar en el sorteig només un dia, ja sigui dimarts o divendres, els dos dies, o bé per dues setmanes. Per a això, s´ha de marcar l´opció corresponent a la part de baix de la butlleta.

El preu de cada un dels bitllets de l´Euromilió és de 2,50€ aquí a Espanya com en tots aquells països on l´euro és la moneda oficial, de 2,50£ al Regne Unit i de 3,50 francs suïssos.

 

 

Llavors, com jugues a la combinació guanyadora d´Euromillones?

 

La Combinació Guanyadora de l´Euromilió

 

Pots adquirir una butlleta digital per al sorteig d´Euromilions sense despeses a través del nostre web o app oficial en un sol clic a través de la icona EuroMillones. Us podeu subscriure a la teva combinació preferida per a un sorteig únic o setmanal, és a dir, tots els dijous i divendres. També pots adquirir butlletes físiques en la nostra Administració de Loteries. El preu del bitllet varia lleugerament segons cada país, però es manté a un preu a Espanya de 2,50€.

Al comprar el teu bitllet d´EuroMillones, has de seleccionar cinc números principals entre 1 i 50 i dos nombres d´estrella de la sort addicionals d´un grup d´altres 12 números. Podeu escollir aquests números vostè mateix o fer que es generin a l´atzar; alguns jugadors fan servir els mateixos números cada setmana, tot i que, estadísticament, això no té cap efecte sobre la probabilitat que guanyi.

El Sorteig de Loteria es realitza tots els dimarts i divendres a la nit a les 20:45, el sorteig es porta a terme a la capital francesa, París, amb set números trets a l´atzar per una màquina. El premi que el jugador podria guanyar varia segons la quantitat de nombres que hagi pogut igualar amb els de la butlleta d´Euromilió.

Per descomptat, un jugador ha de encertar els set números per guanyar el premi més gran de Euromilions, però hi ha premis disponibles per als jugadors que encertin menys. No obstant això, aquests premis són més baixos: un jugador ha d´encertar almenys tres números principals i una estrella de la sort per esperar guanyar per sobre de 10€.

En general, les probabilitats de guanyar el premi més gran d´Euromillones són d´1 en 139.838.160, però moltes persones ho han fet.

Ara que saps com jugar, juga fent clic aquí.

 

 

Premis més importants en EuroMilions

 

Un 50% de la recaptació total de la venda de butlletes va directament destinat als premis, on es divideix entre totes aquelles persones que encertin en cadascuna de les categories, un total de tretze. A més, en cas que ningú encerti la combinació completa, el premi corresponent s"acumularà a el pot per al següent sorteig. Els diferents encerts que poden resultar premiats són els següents:

 

La primera categoria: els 5 números i les 2 estrelles

Segona categoria: 5 números i 1 estrella

Tercera categoria: 5 números

Quarta categoria: 4 números i les 2 estrelles

Cinquena categoria: 4 números i 1 estrella

Sisena categoria: 3 nombres i 2 estrelles

Setena categoria: 4 nombres

Vuitena categoria: 2 nombres i 2 estrelles

Novena categoria: 3 nombres i 1 estrella

Desena categoria: 3 nombres

Onzena categoria: 1 número i 2 estrelles

Dotzena categoria: 2 nombres i 1 estrella

Tretzena categoria: 2 nombres

 

Depenent del tipus d´encert que es tingui, de el nombre de persones que hagin encertat en la mateixa categoria, i de la recaptació aconseguida, el premi a rebre pot variar notablement, arribant a aconseguir els 190.000.000€ en el premi més alt de la història del Sorteig d´Euromillones, lliurat en quatre ocasions des de l´inici d´aquesta loteria: dues vegades en el Regne Unit, una a 2012 i una altra el 2019, a Portugal el 2014 i a Espanya en l´any 2017.

 

Altres sortejos de l´Euromilió

A més del sorteig de l´Euromilió, a Espanya es pot participar, amb un codi únic automàtic en el mateix butlleta, el Sorteig denominat El Milió, on es pot guanyar un premi extra d´un milió d"euros i en el qual sempre hi ha un guanyador.

Així mateix, dos divendres a l´any es lliuren 25 premis d´un milió d´euros, aquesta vegada a nivell europeu, en el sorteig Pluja de Milions, a través d´un codi afegit a cada aposta de l´Euromilió, atorgat de manera automàtica.

És molt atractiva la idea de gastar tan sols uns euros i convertir-te en milionari de la nit al dia, no creus? Doncs això es pot aconseguir jugant a l´Euromilió, t´atreveixes? Si és així fes clic aquí.

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙‍♀🍀

 

 

 

51,0 Mill. €
01d 03h 06m 28s
20.000€/mesdurant 30 anys
00d 03h 06m 28s
24,0 Mill. €
00d 03h 06m 28s
11,3 Mill. €
01d 03h 06m 28s
1,4 Mill. €
00d 03h 06m 28s
600.000 €
00d 16h 06m 29s
210.000 €
00d 16h 06m 29s
Dil-Div: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
La Bruixa d'Or
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
-

©2024 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro