19 de Abril de 2024
22:55
973 62 12 42
-
0
0 €
Tornar
Què fer si trobes un dècim de Loteria de Nadal?

Què fer si trobes un dècim de Loteria de Nadal?

 

 

Què fer en cas de pèrdua d´un dècim de Loteria?

 

 

 

El fet que una persona trobi un dècim de loteria premiat s´ha donat en més ocasions del que la gent pensa, pel que són moltes les persones que es pregunten què és el que haurien de fer, si quedar-se amb aquest dècim o tornar-lo. La realitat és que el fet de trobar-se un dècim premiat, a primera vista pot semblar un veritable cop de sort, encara que veritablement no ho és, doncs per Llei, si algú troba un dècim premiat té l´obligació de tornar-lo al propietari en cas de conèixer-lo. Si no, haurà de lliurar-lo a les autoritats corresponents, segons està establert en el codi civil.

 

 

 

¿Es pot cobrar un dècim de Loteria trobat?

 

 

Es poden cobrar els premis dels dècims de Loteria perduts?

 

 

Qualsevol persona que trobi un dècim / butlleta premiada i tingui la idea d´anar a cobrar tot i no haver-ho pagat personalment, s´haurà d´atenir a les conseqüències, ja que estaria cometent un delicte. Ja s´han dictat sentències anteriorment on s´obliga a les persones que es troben dècims premiats a tornar tant l´import del premi, com les despeses judicials corresponents al seu veritable amo, tot això sense comptar els interessos generats en aquest temps.

Però d´altra banda, la Llei també dicta que la persona que trobi un dècim de loteria / butlleta d´Euromillones, La Primitiva,... i el torni ha de rebre una gratificació de el 10% de la valor total de el premi, que bé pot proporcionar el propi amo o les autoritats que corresponguin.

L´únic que s´ha de fer és portar el dècim al municipi on s´ha trobat / a l´ajuntament de la ciutat amb un justificant de recepció, o a qualsevol comissaria de policia.

I, si per contra sou vosaltres mateixos els que heu perdut un dècim de loteria, un cop una altra persona el trobi i el lliuri a les autoritats, podrà cobrar-lo si s´acredita ser el posseïdor del dècim de loteria. En cas de no aparèixer el dècim / butlleta, no podrà cobrar-se, per moltes proves que verifiquin que és vostre.

Una manera d´assegurar no perdre els dècims és virtualment gràcies a la nostra avançada plataforma de Loteria Digital on pots comprar els dècims de Loteria i també butlletes d´Euromillones, La Primitiva,... sense despeses ni comissions. Les teves dècims estaran sempre al teu compte virtual de La Bruixa d´Or.

 

 

 

Com demostrar que un dècim de Loteria perdut és teu?

 

 

He perdut o m´han robat el dècim de Loteria

És aconsellable que primer es faci una fotocòpia o una fotografia al dècim un cop es compra, de manera que es pugui tenir el nombre de fracció i sèrie en el cas que el dècim / butlleta de loteria es perdi, s´extraviï o el robin.

També es recomana anotar el número del document de DNI al revers del propi dècim, ja que serà una forma completament eficaç de provar que ens pertany.

A més, gràcies al nostre avançat sistema informàtic de La Bruixa d´Or, disposem de la informació necessària dels dècims de loteria que venem per proporcionar-la a un client que hagi perdut la loteria, segons el dia / hora / minut que hagi vingut a la nostra Administració.

Quan es comprovi de totes les maneres possibles que no teniu el vostre dècim per un possible robatori o una pèrdua, això ha de denunciar-se a la Policia o a qualsevol autoritat corresponent abans del Sorteig de Nadal, Sorteig del Nen,... Un cop es posi la denúncia, s´ha de notificar a l´Assessoria Jurídica de Loteries Apostes de l´Estat perquè estiguin al cas.

Però si és després del Sorteig, sigui el Sorteig que sigui, aquests diners es perdran. Quan el premi és menor a 2.500 euros, els xecs solen ser al portador en qualsevol Administrador. Això vol dir que no es produeix un registre de qui el canvia. Però quan el premi és superior a 5.000€, cal presentar un document identificatiu per poder cobrar-lo, de manera que si algú intenta canviar un dècim de loteria que ja s´ha denunciat per robatori o pèrdua, les seves dades podran recollir-se.

Hi ha un termini de fins a dos anys per reclamar un dècim de loteria perdut que estigui premiat. En cas que ningú vagi a buscar-lo, la persona que la troba es convertirà en la seva propietària oficial i podrà cobrar el premi.

 

 

 

 

133,0 Mill. €
03d 20h 19m 50s
20.000€/mesdurant 30 anys
02d 20h 19m 50s
Juga Ja
02d 20h 19m 50s
Juga Ja
06d 20h 19m 50s
Juga Ja
02d 20h 19m 50s
Juga Ja
06d 09h 04m 51s
Juga Ja
06d 09h 04m 51s
Dil-Div: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
La Bruixa d'Or
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
-

©2024 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro