Tornar
La caseta autosuficient de La Bruixa d’Or al Bosc de la Sort!

 

La caseta autosuficient de La Bruixa d’Or al Bosc de la sort!

La Bruixa d’Or

Quan vaig decidir construïr la meva caseta, un dels punts més importants era l"orientació, no només en el disseny, sinó també en la distribució interior, especialment sent una casa autosuficient.

Aquesta meravella es troba al màgic Bosc de la sort

Per a això es va haver de tractar de la manera més efectiva possible, com ara situar les finestres al nord-est i al sud-oest.

A més de considerar instal·lar panells solars, energia eòlica, ... La col·locació de l"aïllament també era molt important però en aquest cas vaig preferí no fer-ho ja que sinó no podrien entrar i sortir lliurement en Murci (el meu ratpenat) ni els petits gripaus que em visiten esporàdicament.

Els experts fan molt èmfasi en aquest aspecte perquè diuen que l"aire conegut com incontrolat, que no és altre sinó el que passa per la porta i finestres obertes incrementant la demanda energètica fins a un 15%, i vaig dir, saps què? millor deixar la finestra oberta tota la nit i sense aire condicionat, així també aconsegueixo tenir una ventilació natural garantint la qualitat de l"aire interior.

A la teulada aprofito l"aigua de pluja canalitzant-la fins a un dipòsit que tinc al soterrani, la qual utilitzo per regar les plantes, fruites, hortalisses, fruits del bosc i les magnífiques carabasses de l"horta. Juntament amb una canalització on aprofito l"aigua d"una font natural de la muntanya del fantàstic Pirineu.

Espanya és un dels països més curiosos d"el món, fins fa poc hi havia un impost per a la llum solar. Quan l"hi vaig explicar a les meves amigues Bruixes es van quedar perplexes. ¡Creien que estava de broma! I ... és que el sentit de l"humor espanyol és fantàstic! Em ric moltíssim aquí! Com vinc d"un altre planeta, veig les coses en perspectiva.

Tinc instal·lat un petit molí de vent damunt d"un pi. És molt funcional, perquè a més de servir-me per produir electricitat, quan arriba l"hivern serveix com a estrella per decorar l"arbre de Nadal

Sóc molt ecològica! És tremendament important mantenir el nostre planeta net, és la nostra veritable llar. Començant pels boscos, seguint pels rius, i acabant al mar.

Després d"aquest breu resum de la meva experiència amb la construcció autosuficient, et desitjo Molta Sort 🍀🍀🍀🧙 Especialment d"aquí a uns dies quan et toqui la loteria en el pròxim Sorteig de Nadal

La Millor sort Amics!

🍀🍀🍀🧙

 

0 €Els meus apostes
Accés d'usuaris

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?