Tornar
Com jugar Euromillones?

 

Té lloc cada dimarts i divendres a les 21:00h. Es poden fer 5 apostes / columna simples en cada butlleta, cadascuna val 2,50 €, en cadascuna has de seleccionar un mínim de 5 números (de l"1 a l"50) a la part superior, i dues estrelles (d"l"1 a el 12 ) a la casella inferior.
Per seleccionar els números de cada aposta ho pots fer la teva o bé de forma aleatòria a la Web Oficial de La Bruixa d’Or
Hi ha dos tipus d"apostes:
- Apostes simples: Quan selecciones els 5 números i les 2 estrelles.
- Apostes múltiples: Quan selecciones més de 5 números (fins a 10) o més de 2 estrelles (fins a 5) en cada aposta / columna. L"import de l"aposta variarà segons el nombre de combinacions marcades.

Els pots d"Euromillones són sempre superiors a 17 Milions d"Euros i el màxim que poden aconseguir són 190 Milions d"Euros.

Tens premi si encertes:
- 2 o més nombres.
- 1 nombres i 2 estrelles com a mínim.
- Si encertes el codi de El Millón.
- Si encertes el codi de la “Lluvia de Millones”.

A més de jugar a Euromillones també hi ha el sorteig de el Millón i la Lluvia de Millones. Es pot guanyar 1 Milió d"Euros amb El Milió a Espanya. És un codi de 3 lletres i 5 números.
El premi amb la Lluvia de Millones són de 25 premis d"1 Milió d"euros. No obstant això, els sorteigs de la Lluvia de Millones no són assidus com amb El Millón, sinó que les dates d"aquests sorteigs les decideixen les diferents loteries de cada país.

 

Accés d'usuaris

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?