28 de Octubre de 2020
20:55
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €

Bonoloto

Juga Ja!
Tipus de Sorteig
Diària
Setmanal
Dies
Dilluns
26/10/20
Dimarts
27/10/20
Dimecres
28/10/20
Dijous
29/10/20
Divendres
30/10/20
Dissabte
31/10/20
Desitjo abonar-me per més
Abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Número d'Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
29/10/20
Import
0.00
Abonar
Reduïda
17,0 Mill. €
01d 22h 04m 12s
6,9 Mill. €
00d 22h 04m 12s
7,1 Mill. €
02d 22h 04m 12s
Juga Ja
00d 22h 04m 12s
3,6 Mill. €
01d 16h 04m 13s
Juga Ja
01d 16h 04m 13s

 

Amb La Bonoloto tens la possibilitat de participar en sortejos diaris o setmanals, se celebren de dilluns a dissabte a les 21:30 hores. Tindràs premi si encertes mínim 3 números del teu joc, el reintegrament se t´abonarà al valor corresponent de l´aposta jugada. Juga amb Bona sort, amb la il·lusió de La Bruixa d´Or, i aposta per guanyar!

 

Jugar a la Bonoloto Online amb La Bruixa d´Or

A La Bruixa d´Or ens agrada innovar constantment, tenim una plataforma molt amigable i explicativa perquè gaudeixis en realitzar les teves apostes còmodament. Per participar a La Bonoloto, encara que no és imprescindible registrar al nostre lloc a través del teu correu electrònic o compte de Facebook, el recomanem altament. Després de rebre el correu de confirmació, pots entrar a través de la secció de "Jocs", donar clic a "Bonoloto".

 

Com es juga La Bonoloto?

Per començar la teva aposta has de seleccionar en la taula que se´t presenta, com a mínim 6 números de l´1 al 49 per columna / aposta. Tens la possibilitat de realitzar la selecció de manera aleatòria, o explorar la teva sort de forma manual.

L´aposta mínima és de 2 blocs; pots realitzar-la de manera senzilla, seleccionant 6 números per columna / aposta amb un màxim de 8; o en opció múltiple, més de 6 números i 11 com a màxim en el primer bloc, o 5 en cada aposta segons les combinacions seleccionades. A més dels 6 números que hagin sortit, també hi ha un complementari per a les apostes de 5, i un reintegrament del 0 a al 9.

Tindràs Premi si encertes un mínim 3 números. A més, si encertes el reintegrament se t´abonarà el premi corresponent al valor de l´aposta jugada. Recorda que pots jugar per dia o per setmana / és de dilluns a dissabte.

 

Bonoloto simple

A La Bonoloto tens l´opció de dues modalitats: simple o múltiple. En les apostes simples has de seleccionar com a mínim 6 números de la taula que se´t presenta a la plataforma, pots marcar qualsevol número de l´1 al 49. En les jugades simples tens un màxim de selecció de 8 números.

Tenim dues modalitats de classificació de números per a La Bonoloto. Els que vulguin confiar en la Bona sort i apostar amb les seves preferències, poden fer-ho a través d´una selecció manual dels número. També vam habilitar un lloc aleatori per als que vulguin afegir-li un factor sorpresa a la seva aposta.

 

Bonoloto múltiple

En l´aposta múltiple de la Bonoloto augmentes les teves possibilitats de guanyar. En aquesta modalitat has de seleccionar més de 6 números per columna / aposta, amb un màxim de 11, o bé 5 en cada aposta segons les combinacions seleccionades. A major nombre de combinacions, major l´import de l´aposta.

Per exemple:

Per 44 apostes, hauràs de seleccionar 5 números en el bloc. Aquests números triats jugaran amb els restants del bloc, el que estableix una possibilitat de 44 conjunts de 6 pronòstics.

 

Preu de les butlletes de la Bonoloto

Cada columna / aposta amb 6 números seleccionats té un valor de 0,50€, i el mínim per jugar és d´1€. En aquest cas, pots triar entre dues columnes / apostes en el mateix dia, o dividir-lo entre dos o més dies. També pots sol·licitar jugar per dues setmanes a través de la nostra plataforma. Per a la teva comoditat, al realitzar l´aposta mitjançant la nostra pàgina web labruixador.es, el sistema immediatament establirà l´import total per validar el seu joc.

 

On comprar bitllets de la Bonoloto

Pots realitzar les teves apostes en línia a través de la nostra pàgina web labruixador.es, o des de la nostra aplicació disponible per a sistemes Android i iOS. Si prefereixes de manera física podràs fer-ho directament en l´Administració.

 

Quan es juga a La Bonoloto? Sortejos i Horaris

La Bonoloto de La Bruixa d´Or realitza la seva Sorteig de dilluns a dissabte a les 21:30 hores. Les combinacions guanyadores es publiquen i actualitzen diàriament en la nostra plataforma a la pestanya de resultats i estan disponibles en els llistats Oficials dels punts de venda.

Si necessita atenció telefònica també pot contactar-nos al telèfon 973 62 12 42 de dilluns a dissabte de 10:00 - 14:00 i 16:30 - 20:00 hores.

Sorteig diari: Les nostres dues modalitats permeten apostes diàries o setmanals. Recorda que cada columna / aposta té un preu de 0,50€ i el mínim per jugar és 1€, si vols participar en aquesta modalitat hauràs de realitzar al menys dues apostes. Els sortejos es realitzen de dilluns a dissabte a les 21:30 hores. En el cas que adquireixis la teva butlleta diumenge, entrarà en el sorteig de dilluns.


Sorteig Setmanal: La modalitat setmanal assegura la teva presència a les apostes de dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte. Revisa les estadístiques i tria l´opció guanyadora, o deixa que la sort de l´aleatori t´acompanyi i programi la teva selecció. Recorda que els sortejos es realitzen a les 21:30 hores, pots consultar les combinacions guanyadores mitjançant la nostra pàgina web.


La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

Pàgines relacionades:

Preguntes freqüents de la Bonoloto

On veure la Bonoloto?

Coneixem l´emoció darrere d´aquesta incertesa per saber si la teva aposta va ser la guanyadora, per això ens preocupem de les dades del sorteig estiguin completament actualitzades. Recorda que les combinacions guanyadores es publiquen a les llistes dels Punts de Venda Oficials (Administracions de Loteries i Despatxos Receptors d´Apostes), també pots revisar-los a la secció "Resultats" del nostre portal.

Quan caduquen els premis de Bonoloto?

El cobrament del premi s´ha de fer sempre abans dels 3 mesos a partir de la data de l´últim Sorteig en què va participar la teva aposta. En el cas que passi aquest temps, el premi caduca i no podràs cobrar-lo. En les butlletes digitals el procés és automàtic, ingressem els diners del teu premi directament al teu compte virtual sense que hagis de preocupar-te de les gestions. En el cas que es tracti d´una butlleta física adquirida en el punt de venda, és important que posis atenció als llistats oficials i les actualitzacions del nostre portal perquè no caduqui el teu premi.

Cal pagar impost de les butlletes premiats de la Bonoloto?

Si el premi és igual o inferior a 40.000€, segons el que estableix Loteries i Apostes de l´Estat, el adquirit en La Bonoloto no estaria subjecte a retenció. En el cas que el premi pugi aquesta suma, si s´aplicarà una retenció del 20% sobre el mateix.

¿Es pot cobrar un premi amb una butlleta espatllat?

Sí, es poden cobrar premis amb una butlleta trencada sempre que es pugui llegir el codi de barres correctament. Per normativa oficial, tots els bitllets trencats o deteriorats que presentin dubtes sobre la seva validesa, així com aquells que inspirin sospites de falsificació, seran sotmesos a reconeixement oficial i només seran satisfets sota l´ordre expressa del Cap de Servei. De ser denegat el pagament, el portador del bitllet pot recórrer en alçada davant el Ministeri d´Hisenda en un termini de 15 dies hàbils.

A quina hora tanquen les vendes de butlletes de la Bonoloto?

Els Sortejos de La Bonoloto es realitzen de dilluns a dissabte a les 21:30 hores, pots jugar fins les 18:00 hores del mateix dia. En el cas que adquireixis les teves butlletes diumenge, entraran en el sorteig de dilluns.

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?