28 de Octubre de 2020
21:38
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €

Euromillones

30/10/20
Pot en joc17.000.000 €
Tipus de Sorteig
Diari
Dies
Dimarts
27/10/20
Divendres
30/10/20
Desitjo abonar per més
abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Reduccions disponibles
Com jugar?
1 º Marqueu entre #nMin# y #nMax# números i de #cMin# a #cMax# estrelles per veure les reduccions disponibles
2 º Seleccioneu la reducció a emprar en la caixa superior
Abonar
Reduïda
Número d'Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
30/10/20
Import
0.00
17,0 Mill. €
01d 21h 21m 39s
6,9 Mill. €
00d 21h 21m 39s
7,1 Mill. €
02d 21h 21m 39s
Juga Ja
00d 21h 21m 39s
3,6 Mill. €
01d 15h 21m 40s
Juga Ja
01d 15h 21m 40s

 

El Pot milionari d´aquest Sorteig internacional té com a mínim 17 MILIONS D´EUROS! I, tenim més bones notícies, tenint la capacitat d"arribar a 250 MILIONS € !!

Entra a La Bruixa d´Or, tenim les millors butlletes perquè aconsegueixis la teva sort. Els Sortejos es duen a terme cada dimarts i divendres a les 21:00 hores, i amb cada aposta que facis independent del dia en què participis, també podràs formar part de el joc associat: “El Millón”. En aquest Sorteig vinculat tindràs la possibilitat de guanyar 1 milió d´euros gràcies al codi de 3 lletres i 5 números que apareix imprès en el teu resguard virtual. I, a més a més, també podràs participar dels esporàdics Sorteigs de la “Lluvia de Millones” que reparteixen 25 premis d´1 milió d´euros entre tots els participants d´Euromillones. Imagina"t, cadascuna d´aquestes milionàries oportunitats per la mòdica suma de 2,5€ l´aposta! Compra les teves butlletes i aposta amb la teva millor sort.

 

Jugar a Euromillones Online amb La Bruixa d´Or

Pots comprar les teves butlletes a la nostra pàgina web ingressant a través de la secció "Jocs". Estar registrat no és un requisit, encara que ho recomanem àmpliament, a La Bruixa d´Or ens fa molta il·lusió que la nostra comunitat creixi diàriament. Després de confirmar les teves dades, La Bruixa d´Or et dirigirà directament a la taula del sorteig. Pots crear la teva pròpia combinació guanyadora o deixar-ho a la sort de l´aleatori en qualsevol de les dues modalitats dels Euromilions: aposta simple i apostes múltiples. Després de validar la teva selecció, comptaràs amb un resguard digital de la teva aposta al teu compte de La Bruixa d´Or i al teu correu electrònic. I per a la teva comoditat, aquest sorteig també està habilitat en la nostra aplicació mòbil, dissenyada de la manera més amigable per a què sigui tecnològicament fàcil d´utilitzar.

Descarrega-la! Et desitgem la millor sort!

🍀🧙🍀

 

Com jugar a Euromillones?

Els Euromilions tenen dos tipus d"apostes: les simples i les múltiples. En les apostes simples, hauràs de seleccionar 5 números entre una taula de l´1 al 50 i 2 estrelles de l´1 al 12. Aquesta modalitat té un màxim de 5 apostes en una mateixa butlleta. Si et decideixes per una aposta múltiple, has de triar més de 5 nombres amb un màxim de 10, a la mateixa taula, o més de 2 estrelles amb un màxim de 5. L´import de l"aposta dependrà del número de combinacions que triïs. Aquest Sorteig té 13 categories diferents, però recorda que el seu pot mínim garantit és de 17 milions i pot ascendir fins als 250 MILIONS D"EUROS !! Dóna-li clic a "Jocs" en la nostra plataforma i comença la teva aposta.

 

Preu d´Euromillones

Cada butlleta d´Euromillones té un cost de 2,50€. Per cada aposta que facis de 5 números i 2 estrelles (aposta simple), tindràs la disponibilitat de participar en els sortejos associats de ”El Millón” i “La Lluvia de Millones”. Recorda que, en el cas que facis una aposta múltiple, l´import total a pagar variarà segons el nombre de combinacions marcades.

 

On jugar al Sorteig d´Euromillones

A La Bruixa d´Or li encanta comptar amb la teva presència a les nostres plataformes, per això té les butlletes d´Euromillones disponibles a la seva pàgina web i en la seva aplicació mòbil. En tots dos espais digitals podràs configurar les teves apostes com prefereixis, totes dues resulten ser molt amigables per a la nostra comunitat virtual. Recorda que pots triar dues modalitats per al teu joc: aposta senzilla o aposta múltiple, totes dues amb la possibilitat de triar directament la teva sort o deixar-lo en mans de l´aleatori. En el cas que tinguis alguna consulta respecte al seu funcionament, o al Sorteig d´Euromillones, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través del formulari en línia, o trucant al 973 62 12 42 per a atenció telefònica de dilluns a dissabte de 10: 00h - 14:00 hores i de 16: 30h - 20:00 hores.

 

Quan es juga a Euromillones? Sortejos i Horaris

El Sorteig internacional es realitza cada dimarts i divendres a les 21:00 hores. Podràs supervisar els resultats oficials a cadascuna de les nostres plataformes i xarxes socials. La Bruixa d´Or es manté completament actualitzada per mantenir-te al dia de les dades més importants. En el cas de voler seguir el Sorteig en directe, pots veure-ho a la pàgina de Loteries i Apostes.

 

Jugar a Euromilions en una penya

A La Bruixa d´Or, podràs formar part d´una comunitat d´apostes en la qual augmentis les teves possibilitats per guanyar. Podràs apostar la quantitat que vulguis dins de la penya, si resulta ser la guanyadora el premi es repartirà segons el que ha apostat cada participant dins de la mateixa. Com més apostes, més possibilitats tens de guanyar, recorda que en Euromillones el pot comença en 17 milions i participes en tres sortejos pel preu d´un.

Aconsegueix la sort amb La Bruixa d´Or a Euromillones!

🍀🧙🍀

Pàgines relacionades:

Preguntes freqüents d´Euromillones

A quina hora és el sorteig d´Euromillones?

Aquest Sorteig es realitza dues vegades per setmana; cada dimarts i divendres a les 21:00 hores. La Bruixa d´Or treballa constantment per mantenir tots els resultats actualitzats de cadascun dels nostres Sortejos en totes les nostres plataformes digitals. T´aconsellem que descarreguis la nostra aplicació, disponible a Google Play i App Store, per mantenir-te al dia amb tota la informació al costat de La Bruixa d´Or.

Com reclamar un premi d´Euromillones?

En Euromillones es destina el 50% de la recaptació a premis i es distribueixen en 13 categories. Seràs creditor d"un premi en aquest sorteig en el cas que encertis 2 o més nombres, o 1 número i 2 estrelles. Si vas adquirir el teu bitllet a través de les nostres plataformes, podràs sol.licitar accedint al teu compte i enviant-nos totes les dades personals al costat de l´IBAN del teu compte bancari. Normalment, aquest procés pot trigar entre 24 i 72 hores, depenent de l´entitat bancària.

Quan caduquen els premis d´Euromillones?

Tots els premis de la Loteria Nacional caduquen després de 3 mesos d´haver participat en el Sorteig de l"aposta. Per això, La Bruixa d´Or aconsella que et mantinguis al dia en les nostres xarxes socials i plataformes digitals, on actualitzem les dades diàriament. Visita freqüentment la nostra pàgina web, Facebook o aplicació mòbil i així et serà impossible perdre´t la informació més rellevant dels sortejos diaris que realitzem. T´esperem!

Cal pagar impost dels premis d´Euromillones?

Els Pots d´Euromilions sempre són superiors als 17 milions d"euros i poden arribar fins als 250 milions d´Euros !!, per això ens sembla rellevant recordar que per normativa oficial, únicament els premis inferiors als 40.000€ estan exempts de pagar impostos a Hisenda. En el cas que el teu premi ascendeixi a aquesta xifra, tindràs una retenció del 20% segons dicta la llei espanyola.

A quina hora tanquen les vendes dels dècims d´Euromillones?

El Sorteig d´Euromilions es realitza dues vegades per setmana; dimarts i divendres a les 21 hores, pots adquirir les teves Butlletes segons el Sorteig en el que vulguis participar fins les 18:00 de el mateix dia. Recorda que pots fer les teves apostes mitjançant la nostra pàgina d"Internet labruixador.es, o a la nostra aplicació mòbil disponible per als sistemes operatius iOS i Android.

Aconsegueix la teva sort i ¡A guanyar!

🍀🧙🍀

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?