28 de Octubre de 2020
21:42
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €

El Gordo

01/11/20
Pot en joc7.100.000 €
Tipus de Sorteig
Diari
Dies
Diumenge
01/11/20
Desitjo abonar per més
abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Nº Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
01/11/20
Import
0.00
Abonar
Reduïda
17,0 Mill. €
01d 21h 17m 12s
6,9 Mill. €
00d 21h 17m 12s
7,1 Mill. €
02d 21h 17m 12s
Juga Ja
00d 21h 17m 12s
3,6 Mill. €
01d 15h 17m 13s
Juga Ja
01d 15h 17m 13s

 

El Gordo de la Primitiva és un dels Premis més esperats cada setmana, amb un Pot mínim de 5 milions es juga en un únic Sorteig cada diumenge. Per participar només cal 1,5€ per cada aposta. A diferència d´altres sortejos, aquí pots participar les vegades que vulguis, ja sigui triant la teva pròpia sort o deixant-la en mans de La Bruixa d´Or. Les probabilitats aproximades per encertar en aquesta aposta depenen de la categoria de premis. Per exemple, en el cas de la 8na categoria és d´1 a 19, n´hi haurà prou amb que encertis 2 dels 5 números de la taula. Juga amb La Bruixa d´Or a guanyar!

 

Jugar al Gordo de La Primitiva Online amb La Bruixa d´Or

Per jugar al Gordo de La Primitiva pots participar a través de la nostra pàgina d´internet labruixador.es. A la portada trobaràs la secció de "Jocs", només has de fer clic a "El Gordo" i La Bruixa d´Or s´encarregarà de dirigir-te al tauler d´apostes. Recorda que tots els nostres Sortejos també estan disponibles a través de la nostra aplicació habilitada per a Android i iOS per a la teva comoditat. Descarrega-la!

 

Com jugar al Gordo de La Primitiva?

Com en la majoria d´apostes, el Gordo de La Primitiva té dues modalitats: l´aposta simple i l´aposta múltiple. En el cas de triar la primera opció has de seleccionar 5 números en el tauler (de l´1 al 54), a més d´un nombre clau entre el 0 i el 9. Pots fer fins a 6 combinacions de 5 nombres a través d´apostes senzilles en diversos blocs. En el cas de les apostes múltiples podràs seleccionar més de 5 números. Si vols mantenir la teva selecció per a una altra setmana de sorteig necessites indicar-ho a les nostres plataformes abans de validar la teva aposta.

 

Preu del Gordo de La Primitiva

Cada columna / aposta té un valor de 1,5€, és a dir, cada 5 números escollits per bloc. Si volguessis jugar a les 6 columnes habilitades, la teva aposta ascendiria als 9€ en una aposta simple. En les apostes múltiples dependrà de la teva selecció i la quantitat d´apostes que això impliqui. Som fidels impulsors que cada aposta és una il·lusió, però també fem una crida a el joc responsable.

 

On jugar al Gordo de La Primitiva

Intentem adaptar el nostre sistema a les teves necessitats, per això busquem la teva comoditat per realitzar les apostes. Pots adquirir butlletes del Gordo de La Primitiva mitjançant la nostra pàgina web o aplicació mòbil. Si tens alguna consulta o comentari respecte al seu funcionament, o qualsevol altra consulta sobre els nostres Sortejos, pots comunicar-te amb la nostra atenció al client al número de telèfon 973 62 12 42 de dilluns a divendres de 10h del matí a les 14 hores. Així mateix, a la tarda, el nostre equip està a la teva disposició de les 16:30 hores fins a les 20:00h. El nostre formulari en línia i l´aplicació mòbil també estan a la teva disposició.

 

Quan es juga al Gordo de La Primitiva? Sortejos i Horaris

El Gordo de la Primitiva té un únic Sorteig cada diumenge a les 21:30 hores. Pots seguir els resultats de les combinacions guanyadores a través de les nostres plataformes en línia.

Pàgines relacionades:

Preguntes freqüents del Gordo de La Primitiva

On veure el Gordo de La Primitiva?

Si la teva combinació va resultar guanyadora i vas adquirir el teu bitllet a través de les nostres plataformes, Enhorabona! Ens ficarem en contacte amb tu perquè puguis cobrar-ho el més aviat possible. Pots seguir les combinacions guanyadores de cadascun dels nostres sortejos en la secció de "Resultats" de la pàgina Oficial de La Bruixa d´Or, també estan disponibles a la nostra aplicació web. Recorda que els premis caduquen després de tres mesos comptats a partir del sorteig en què va participar la teva aposta.

Com reclamar un premi del Gordo de La Primitiva?

Si el teu combinació va resultar guanyadora, només cal ingressar al teu compte en la nostra pàgina web per reclamar el teu premi. Després que ens proporcions les teves dades personals i l´IBAN del teu compte bancari, rebràs el teu premi d´un a tres dies, depenent del teu banc. Els premis es paguen a partir del primer dia hàbil següent al de l´últim concurs, aconsellem que mantinguis el teu resguard a la mà. Els premis es paguen a través de les Delegacions Comercials de Loteries i Apostes de l´Estat, en els punts de venda i entitats bancàries.

Quan caduquen els premis del Gordo de La Primitiva?

Els premis del Gordo de La Primitiva estaran disponibles com a màxim durant tres mesos des que es va jugar l´aposta, si no són reclamats en aquest període procediran a estar oficialment caducats. Consulta freqüentment els nostres portals d´informació per no perdre´t cap combinació guanyadora.

Cal pagar impost dels premis del Gordo de La Primitiva?

L´Agència Tributària d´Espanya estableix que els premis inferiors a 40.000€ estaran exempts de pagament d´impostos, però aquells que superin aquesta xifra si han de declarar a Hisenda el 20% del total del premi.

A quina hora tanquen les vendes del Gordo de La Primitiva?

Pots adquirir la teva butlleta del Gordo de La Primitiva de dilluns a diumenge a través de les nostres plataformes digitals, recorda que l´únic Sorteig se celebra cada diumenge a les 21:30 hores i pots comprar les butlletes fins les 18:00h del mateix dia.

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?