28 de Novembre de 2020
15:19
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €

Loteria Nacional

Selecciona el tipus de Loteria Nacional que vol comprar.
Loteria a DomiciliENVIAMENT EN 24h-48h
Tria les teves terminacions o deixa que La Bruixa d’Or esculli per a tu i rep els teus dècims a l’adreça que ens indiquis..
O
Loteria DigitalNO S'ENVIA.
Tria els teus números entre tots els disponibles.No admet enviament a domicili
178,0 Mill. €
03d 03h 40m 41s
Juga Ja
05d 03h 40m 41s
Juga Ja
06d 22h 40m 41s
Juga Ja
02d 03h 40m 41s
Juga Ja
02d 00h 40m 42s
Juga Ja
02d 00h 40m 42s

Com es juga a La Loteria Nacional?

Després de triar en quin sorteig de la Loteria Nacional vols participar, has d´adquirir un dècim de loteria i triar el nombre de 5 xifres amb el que vols participar. Els pots seleccionar de manera manual o aleatòria, segons com vulguis provar la teva sort. Així mateix, hauràs d"indicar el nombre de dècims que vulguis adquirir, com a mínim 1 i com a màxim 10. Recorda, cada dècim és una il·lusió més. Guanyaràs els premis en el cas que el teu número, o alguna de les teves xifres, siguin triades en el sorteig dins de la distribució de premis que tingui el mateix (prèviament establert).

Preu dels dècims de la Loteria Nacional

El preu dels dècims a la Loteria Nacional dependrà del sorteig en el que participis. Per al sorteig de dijous cada dècim val 3€, per al de dissabte 6€ i en els especials o extraordinaris el preu per dècim és de 12€ o 15€ segons la setmana. En alguns sortejos extraordinaris cada dècim té un cost de 20 € amb premis especials al dècim de 15.000.000€.

On comprar dècims de la Loteria Nacional

La Loteria Nacional pot jugar-se en dues modalitats: Loteria a Domicili o Loteria Digital. Si vols participar en la Loteria a Domicili, pots adquirir els dècims triant tu les terminacions, encara que també pots deixar la Sort en mans de La Bruixa d´Or. Rebràs els teus dècims assegurats entre 24 i 48 hores al teu domicili a través de missatgeria urgent (Seur), de triar aquesta modalitat has de tenir en compte que el teu preu final tindrà un cost addicional de 11€ a la península i Balears, i de 19€ a Canàries per enviament. Si adquireixes una quantitat superior a 2.000€, llavors lenviament serà gratuït a la península i Balears.

En el cas de la Loteria Digital, els dècims queden dipositats al teu nom en la nostra Administració de Loteria i seran enviats electrònicament al correu electrònic que ens indiquis. Pots accedir-hi a l´apartat del teu compte virtual a la nostra plataforma. Recorda, amb aquesta opció no tindràs els teus dècims físicament.

Ens agrada innovar i estar sempre propers a tu, per això també tenim habilitada la nostra aplicació "La Bruixa d´Or" perquè puguis adquirir a través d´ella els teus dècims i aconseguir la Bona sort. Cerca la nostra aplicació a Google Play o en iOS Apple Store, Juga i Guanya!

 

Quan es juga a La Loteria Nacional? Sortejos i Horaris

La Loteria Nacional celebra sortejos durant tot l´any. Els sortejos de dijous tenen lloc a les 21:00 hores i els de dissabte entre les 13:00 i 14:00 hores. Si vols conèixer les combinacions guanyadores pots accedir a la nostra secció de "Resultats", a La Bruixa d´Or treballem per mantenir-los sempre actualitzats. Revisa freqüentment la nostra plataforma per conèixer els horaris dels sortejos especials de dissabte i els extraordinaris.

 

Regalar Loteria Nacional a un Amic

Si vols compartir la il·lusió de la Loteria Nacional amb un amic, ¡de La Bruixa d´Or pots fer-ho! Si vols regalar un dècim a un amic, només cal que ho registris al seu nom amb el seu correu electrònic. Per compartir la sort per parts iguals, poden jugar cada dècim abonant la meitat cada un.

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

Pàgines relacionades:

Preguntes freqüents de la Loteria Nacional

On veure la Loteria Nacional?

Per conèixer les combinacions guanyadores pots entrar al nostre portal, en l´apartat de resultats, el nostre equip a La Bruixa d´Or manté les dades actualitzades perquè els tinguis a la teva disposició tan sols minuts després de conèixer els guanyadors. A més, també tens disponibles els resultats a la nostra aplicació mòbil. Si ets dels que gaudeix l´emoció de veure els sortejos en directe, també pots accedir a la pàgina de Loteries i Apostes per veure la transmissió en els horaris respectius.

Com reclamar un premi de Loteria Nacional?

Si el teu dècim està premiat, i vas jugar a la Loteria a Domicili, podràs canviar el teu premi en qualsevol dels nostres punts de venda en el cas que sigui inferior a 2.000€. Si el premi fos igual o superior a aquesta xifra, hauràs cobrar a través d´una entitat bancària espanyola. No et preocupis, a La Bruixa d´Or et facilitarem tots els tràmits legals que necessitis perquè no tinguis cap problema al cobrar-lo.

Si vas jugar a la Loteria Nacional Digital, et vam ingressar automàticament el premi al teu compte virtual si el premi és menor als 2.000€. En el cas que el premi sigui superior, a l´igual que la Loteria a Domicili, ha de ser cobrat en una entitat bancària, et facilitarem i donarem suport amb totes les gestions perquè puguis cobrar-lo.

Recorda que, en el cas que el teu dècim sigui premiat, hauràs cobrar abans de 3 mesos perquè no caduqui.

Quan caduquen els premis de Loteria Nacional?

Si el teu dècim està premiat, hauràs cobrar abans de 3 mesos. Passat el termini establert, el premi caduca.

Cal pagar impost de les butlletes premiats de la Loteria Nacional?

Segons el gravamen de l´Agència Tributària de Espanya, a partir de 2018, si el premi és inferior als 10.000€ estarà exempt a pagar impostos a Hisenda. Per premis derivats de jocs que es van celebrar el 2019, inferior a 20.000€, i en els premis a partir de l´1 de gener de 2020, la quantia exempta és de 40.000€. O sigui, si el teu premi és inferior als 40 mil euros, estàs exempt de pagament d´impostos pel mateix.

A quina hora tanquen les vendes dels dècims de la Loteria Nacional

Els sorteigs de la Loteria Nacional es realitzen cada dijous a les 21:00 hores i les vendes es tanquen a les 18:00 hores, i els dissabtes entre les 13:00 i 14:00 hores i pots adquirir les teves butlletes ens de dissabte, les compres que es realitzin dissabte ja seran per al proper sorteig.

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?