28 de Novembre de 2020
11:59
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €

Loteria per a empreses

Introdueixi el codi d'accés a la seva entitat
Codi d'accés:
Seleccioneu una empresa
Reservar loteria per a la meva empresa
Si desitja reservar loteria per a la seva entitat o empresa, si us plau, envieu-nos un missatge a través de la nostra secció : Contacta
178,0 Mill. €
03d 07h 00m 19s
16,3 Mill. €
00d 03h 00m 19s
8,9 Mill. €
00d 03h 00m 19s
500.000 €
00d 03h 00m 19s
Juga Ja
02d 04h 00m 20s
Juga Ja
02d 04h 00m 20s

Com funciona la Loteria per Empreses de La Bruixa d´Or?

 

La Bruixa d´Or va ser la pionera en la venda de Loteria en online a Espanya a mitjans dels anys ´90 quan només havien unes 500 pàgines web en tot el país. A dia d´avui amb milions de webs, seguim innovant per oferir-li el millor servei, especialment dirigit per a les Empreses, permet que companys de treball puguin compartir la il·lusió de jugar la Loteria Nacional a través d´una organització segura, ràpida i senzilla. Sabem que organitzar la col·lecta per adquirir els dècims moltes vegades pot esdevenir un procés complex, per això vam dissenyar tres modalitats diferents perquè escullis la millor opció per a la teva Empresa. De l´únic que t´hauràs de preocupar serà gaudir del Sorteig i esperar que anunciïn els dècims guanyadors.

 

 

Servei gestió de Loteria de Nadal per a Empreses

La Loteria de Nadal és un dels sortejos més esperats a nivell nacional i internacional, i any rere any es reparteixen milers de premis al llarg de tot Espanya. A La Bruixa d´Or volem que la il·lusió de cada dècim sigui compartida en tots els àmbits de la vida, per això hem dissenyat un sistema enfocat en el joc intern entre el teu espai de treball amb un servei de gestió de Loteria de Nadal per a Empreses.

A través de tres modalitats, les entitats poden triar la que millor s´ajusti a les seves necessitats; des de deixar tota la gestió en mans de La Bruixa d´Or, o tenir dècims amb dissenys personalitzats, fins reservar dècims i organitzar internament la recaptació de diners.

 

A La Bruixa d´Or hem dissenyat dos modalitats perquè les empreses puguin jugar a la Loteria Nacional:

 

Modalitat 1:

Si desitges reservar Loteria per a la teva Empresa, accedeix al formulari de contacte i omple les dades sol·licitades a la plataforma perquè La Bruixa d´Or et doni l´alta de participació. Indica al formulari quants dècims volen comprar i envia la teva sol·licitud. En aquesta modalitat l´empresa serà l´encarregada de recollir els diners i fer-nos arribar a La Bruixa d´Or, el nostre equip s´encarregarà de remetre les butlletes a l´empresa directament, a partir dels 100 dècims, l´enviament és gratuït. En el cas que el teu dècim surti guanyador, serà l´empresa la que s´encarregui del repartiment de premis.

 

Modalitat 2:

Mitjançant el nostre formulari de contacte, l´empresa podrà sol·licitar l´alta a La Bruixa d´Or amb un correu electrònic / telèfon o fax i així obtenir un codi d´accés. Aquesta combinació permetrà que el treballador o qualsevol persona que tingui el codi d´accés pugui adquirir els dècims directament a la nostra pàgina web realitzant el pagament segur sense cap comissió. D´aquesta manera, l´empresa no haurà de preocupar de reunir els diners per als dècims. El nostre sistema recuperarà tota la informació necessària i elaborarà un llistat de compradors / dècims per enviar-la a l´empresa. Si es superen els 100 dècims s´enviaran de manera gratuïta. La repartició de premis estarà a càrrec de l´empresa.

 

 

Avantatges d´utilitzar el servei de Loteria per a Empreses de forma Online

  • La Bruixa d´Or és un punt de venda Oficial de la SELAE amb gran experiència en la venda de loteria en línia per haver estat els pioners a Espanya en els anys ´90.
  • Oferim tres modalitats perquè puguis triar quin s´ajusta a les necessitats de la teva empresa, simplificant l´organització interna per jugar la Loteria de Nadal.
  • Et donem la possibilitat de quedar-nos els dècims de Loteria en custòdia.
  • Comoditat per realitzar les apostes a través d´un espai dissenyat exclusiu per als teus companys de feina.
  • Atenció personalitzada a través de les nostres plataformes digitals i assistència telefònica.
  • Protecció de dades i pagament segur a través d´una plataforma 100% fiable.
  • La Bruixa d´Or és un punt Oficial de venda de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l´Estat.
  • L´especialitat de La Bruixa d´Or és repartir il·lusió traduïda en Grans Premis any rere any.

 


Com comprar Loteria de Nadal per a Empreses?

Si ja tens el codi d´accés de la teva empresa, introdueix en el camp de ´codi d´accés´ i podràs adquirir els dècims omplint les teves dades. Si la teva Empresa encara no està donada d´alta a La Bruixa d´Or, no et preocupis, és molt fàcil, el responsable haurà de triar una de les 3 opcions detallades anteriorment per donar d´alta l´empresa en el Sorteig de Loteria de Nadal i obtenir el codi d´accés per poder compartir-lo amb les persones que desitgin participar.

 

 

Com es reparteixen els premis de la Loteria per a Empreses?

Dependrà de la modalitat que triï la teva Empresa. A la primera modalitat serà l´entitat la que s´encarregui del repartiment dels dècims i lliurament de premis. A la segona, el sistema de La Bruixa d´Or recopilarà la informació dels que adquireixin els dècims, però serà la teva Empresa l´encarregada de repartir els premis. Els premis es repartiran directament en el compte virtual de la nostra pàgina web de cada participant registrat quan el premi és inferior a 2.000€, si és superior es durà a terme a través d´una entitat bancària espanyola segons la llei. Nosaltres l´ajudarem a gestionar tots els tràmits.

 

 

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Si desea reservar lotería para su entidad o empresa, por favor, envíenos sus datos y nos pondremos en contacto con usted
*Todos los campos son obligatorios

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?