28 de Octubre de 2020
20:34
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €

Primitiva

29/10/20
Pot en joc6.900.000 €
Tipus de Sorteig
Diària
Setmanal
Dies
Dijous
29/10/20
Dissabte
31/10/20
Desitjo jugar a JOKER
Desitjo abonar per més
abonar a combinacions aleatòries per a cada sorteig
Nº Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de Sorteig
29/10/20
Import
0.00
Abonar
Reduïda
17,0 Mill. €
01d 22h 25m 04s
6,9 Mill. €
00d 22h 25m 04s
7,1 Mill. €
02d 22h 25m 04s
Juga Ja
00d 22h 25m 04s
3,6 Mill. €
01d 16h 25m 05s
Juga Ja
01d 16h 25m 05s

La Primitiva és un altre dels jocs en què pots participar a La Bruixa d´Or. Hauràs de triar almenys 6 números a la clàssica taula de l´1 al 49 si vols jugar apostant més números, pots optar a les apostes múltiples. A més, apostant a La Primitiva tens la possibilitat d´augmentar el teu premi per 1€ més triant jugar també al Joker. Els sortejos d´aquesta aposta es realitzen dijous i dissabte, pots adquirir butlletes per a un dia, per a tots dos, o fins i tot per participar en els Sortejos que se celebrin en dues setmanes consecutives. Per guanyar et caldrà encertar 3 nombres de l´aposta com a mínim.

 

Jugar a La Primitiva Online amb La Bruixa d´Or

Ens alegra molt saber que ens tries per les teves apostes! Per jugar a La Primitiva amb nosaltres, accedeix al nostre portal i clica a l´opció "Jocs". Automàticament, La Bruixa d´Or obrirà el tauler perquè escullis els números amb els que vulguis realitzar la teva aposta. Recorda que pots participar en els sortejos diaris de dijous i dissabtes, o en la modalitat setmanal, que inclou els dos dies. A més, si vols augmentar la teva possibilitat de guanyar 1.000.000€ pots marcar la casella Joker. Recorda, a La Bruixa d´Or també us mostrem les estadístiques de totes les jornades perquè consultis les dades i puguis triar la millor opció per la teva aposta.

La millor Sort per a tots!

🍀🧙🍀

 

Com es juga a La Primitiva?

Hauràs de triar 6 números entre 49. Tindràs la possibilitat de realitzar apostes simples o múltiples. En les apostes simples pots jugar com a mínim 1 i com a màxim 8 números en un mateix bitllet, en cada aposta has de marcar els 6 números en el primer bloc. En el cas que vulguis jugar més d´una, hauràs de marcar els altres 6 números en el segon bloc, i així successivament. En les apostes múltiples podràs triar més de 6 números per la teva aposta i marcar-los en el primer bloc, com més números hi afegiu més gran serà l´import de la teva aposta.

Amb cada aposta que facis tindràs l´oportunitat de jugar al Joker per 1€ més, augmentant la possibilitat de rebre un premi de fins a 1.000.000€. Si vols participar simplement hauràs de marcar aquesta opció quan faci la seva aposta de La Primitiva, se t´assignarà un codi de 7 xifres i automàticament entraràs al Sorteig.

A més de tenir la possibilitat d´encertar 6 números en una columna, en aquest Sorteig també pots participar amb un nombre complementari i un reintegrament. Si encertes el reintegrament se t´abonarà el premi corresponent al valor de l´aposta jugada. Tindràs premi si encertes un mínim de 3 números del Sorteig.

Tipus de butlletes de la Loteria Primitiva

 

Es pot participar en el sorteig de manera física / loteria a domicili o bé loteria digital, d´aquesta manera, es poden comprar dos tipus diferents de bitllets:

 

Bitllet en paper: dividit en vuit blocs amb els quals es poden realitzar 8 apostes diferents. Es pot jugar de manera senzilla, amb apostes múltiples, a més d´indicar en una casella si es vol participar en el Joker. A més, has assenyalar si vols participar únicament en un sorteig, que seria el realitzat el dia següent que hagués rifa; si vols participar en la setmana en curs, el que inclouria els sortejos restants de la setmana; o participació de dues setmanes, els sortejos que queden per davant les dues properes setmanes. Es poden comprar en locals oficials de Loteries i Apostes de l´Estat fins a les 21:00 hores del dia del sorteig.

 

Bitllet digital o electrònic: es participa de la mateixa manera que amb la butlleta anterior, sense despeses ni comissions, incloent a més la facilitat d´escollir la data concreta en què jugar, un abonament per participar les setmanes seleccionades, ja sigui amb combinació aleatòria o fixa. A més, dóna la possibilitat de jugar amb conjunts de nombres reduïts.

Les apostes múltiples de La Primitiva prèviament esmentades aporten la possibilitat de jugar a la Loteria Primitiva amb diverses apostes, seleccionant un total de cinc números en el primer bloc per després indicar el nombre d´apostes que es volen fer a la part de baix de la butlleta. Les opcions que es poden triar són un total de 7, 28, 44, 210 o 462 apostes.

 

Preu de La Primitiva

Cada columna/aposta té un valor d´1€ en les apostes simples. Si selecciones 6 columnes en 6 blocs diferents, el seu import total serà de 6 €. Mentre més números i columnes hi afegiu, més gran serà l´import de la teva aposta, també augmentaràs les possibilitats d´obtenir millors premis. Recorda que en les apostes simples pots realitzar fins a 8 apostes i, si vols incrementar la teva possibilitat de guanyar fins a 1 milió d´euros, també pots marcar la casella de "Joker" per 1€ més per butlleta impresa.

 

On jugar La Primitiva

A La Bruixa d´Or ens agrada innovar i mantenir-nos a prop teu. Per això, a més dels punts de venda i la nostra pàgina web, també està habilitada l´opció d´adquirir butlletes de La Primitiva en la nostra aplicació mòbil. És una plataforma molt amigable per als nostres usuaris, descarréga-la del Google Play o App Store.

 

Quan es juga a La Primitiva? Sortejos i Horaris

Els Sortejos es realitzen cada dijous i dissabte a les 21:40 hores. Recorda que per guanyar un Premi a La Bruixa d´Or amb La Primitiva, hauràs encertar un mínim de 3 números. Si la teva combinació resulta guanyadora, tindràs un màxim de 3 mesos per cobrar-ho, en cas contrari el teu premi caduca.

Pàgines relacionades:

Preguntes freqüents de La Primitiva

On veure La Primitiva?

Mantenim les nostres dades actualitzades a les nostres plataformes en línia, també pots consultar les combinacions guanyadores en els punts de venda Oficials, l´acte és públic al Saló de Sortejos de Loteries i Apostes de l´Estat, al carrer Guzmán el Bueno, 137 de Madrid.

Com reclamar un premi de la Primitiva?

Podràs cobrar directament des de la nostra plataforma a La Bruixa d´Or. Accedeix al teu compte i, tan aviat com ens facis arribar les teves dades personals i bancàries, rebràs el teu premi entre un i tres dies aproximadament. Tingues en compte que en dates més extraordinàries, com els Sortejos de Nadal o el Sorteig del Nen, a causa de la gran afluència cobrar els premis es pot demorar uns dies més a aparèixer al teu compte.

Quan caduquen els premis de La Primitiva?

Com tots els nostres sortejos, a La Bruixa d´Or hauràs reclamar el teu premi abans de 3 mesos, en cas contrari la teva combinació guanyadora caduca. Si tens alguna consulta respecte al teu aposta, pots contactar-nos a través del 973 62 12 42 o omplir el formulari online a la nostra pàgina web, el nostre equip estarà encantat de resoldre els teus dubtes.

Cal pagar impost dels premis de La Primitiva?

Els premis de la Loteria estan exempts de el pagament d´impostos a Hisenda sempre que siguin menors als 40.000€, les quantitats que excedeixin aquesta quantitat estaran subjectes a un pagament del 20%.

A quina hora tanquen les vendes dels dècims de La Primitiva?

Els Sortejos de La Primitiva es realitzen cada dijous i dissabte a les 21:40 hores, pots adquirir les teves butlletes abans de les 18:00 hores de el mateix dia a la nostra pàgina web o aplicació mòbil.

La millor sort per a tots!

🍀🧙🍀

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?