28 de Novembre de 2020
11:45
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €

Quinigol

Juga Ja
Pronòstics
1
Shakhtar
Real Madrid
2
Borussia M.
Inter De Milán
3
At. Madrid
Bayern
4
Oporto
Man.city
5
Ferencvaros
Barcelona
6
Sevilla
Chelsea
1
Dobles0
Triples0
Quàdrup.0
Jornada nº
18
Dies
Dimecres
02/12/20
Reduccions Disponibles
Filtrar
Dobles
Triples
Quàdrup.
No hi ha reduccions disponibles
Com jugar ?
1º Seleccioneu la reducció a emprar en la caixa superior
2º Indiqui, a través dels selectors de l`esquerra els equips a reduir i el seu ordre.
Nº Apostes
Al directe: 0
Reduïda:0
Data de sorteig
02/12/20
Import
0.00
178,0 Mill. €
03d 07h 14m 09s
16,3 Mill. €
00d 03h 14m 09s
8,9 Mill. €
00d 03h 14m 09s
500.000 €
00d 03h 14m 09s
Juga Ja
02d 04h 14m 10s
Juga Ja
02d 04h 14m 10s

 

Quinigol és el sorteig futbolístic centrat en encertar els gols de cada equip en una jornada de 6 partits, molts el confonen amb La Quiniela (La Travessa), per això t’explicarem la gran diferència. La Quiniela es basa en pronosticar el marcador d´un únic partit, mentre que en El Quinigol hauràs de seleccionar i encertar el número de gols exactes que marcarà cada un dels equips en els sis partits que es disputaran.

 

Jugar a Quinigol Online amb La Bruixa d´Or

Per apostar la teva sort en El Quinigol des de La Bruixa d´Or, accedeix a la nostra plataforma i dóna clic a la secció "Jocs". La Bruixa d´Or s´encarregarà de redireccionar-te a la taula on hauràs de seleccionar els gols de cada equip en els 6 partits de la jornada associada al sorteig. Recorda, que per guanyar hauràs d’encertar exactament la quantitat de gols per a cada equip, rebràs el premi en el cas d´encertar el marcador en, com a mínim, dues trobades esportives. Hauràs de marcar 0, 1 o 2 gols, segons el teu pronòstic. En el cas que vulguis apostar que l´equip marcarà tres gols o més, ho hauràs d´indicar amb una "M". Pots triar més d´un resultat per a cada partit d´acord a la quantitat d´apostes que vulguis ingressar. Després de revisar que hagis ingressat els teus millors pronòstics, valida l´aposta i aquesta quedarà registrada en el teu compte de La Bruixa d´Or o a través del teu correu electrònic.

 

Com jugar a Quinigol?

Cada aposta del Quinigol consisteix en seleccionar el resultat de 6 partits de la jornada futbolística basant-se el nombre de gols que marca cada equip. Es podrà pronosticar sobre 16 possibles resultats, hauràs de marcar 0 si creus que l´equip no marcarà cap gol, 1 o 2 respectivament i "M" en el cas que pronostiques que marcarà tres o més gols.

 

Quant costa del Quinigol?

Cada aposta, composta pel pronòstic de 6 partits corresponents a la jornada de futbol, ​​tindrà un valor d´1 €. Es poden realitzar fins a un màxim de 6 apostes senzilles en cada butlleta.

 

On jugar al sorteig del Quinigol

Aconsegueix la Bona sort comprant les teves butlletes a través de la nostra plataforma virtual, seleccionant el marcador exacte de cada equip en els 6 partits que es disputaran al llarg de la jornada, o bé apostant teus millors pronòstics en l´aplicació mòbil de La Bruixa d´Or disponible per a sistemes Android i iOS. "Els millors premis del Quinigol a La Bruixa d´Or esperen  les teves millors apostes!

Pàgines relacionades:

Preguntes freqüents del Quinigol

Què passa si hi ha pròrroga en un partit?

Per determinar l´encert de cada pronòstic, es considera com a resultat de cada partit partícip del sorteig el marcador obtingut en el terreny de joc fins al moment en què l´àrbitre doni per finalitzat el partit. La pròrroga forma part de la trobada futbolística.

Quants encerts cal tenir en el Quinigol?

Per accedir als premis del Quinigol hauràs encertar, al menys, en 2 dels 6 partits que componen cada aposta. En el cas que diverses persones encertin en una mateixa categoria, es repartiran a parts iguals el total de la recaptació que els correspongui.

Com reclamar un premi del Quinigol?

Si el teu premi a La Bruixa d´Or per al sorteig del Quinigol, i és inferior a 2.000€, aquesta quantitat s´ingressarà automàticament a la cartera virtual de la nostra web automàticament després del sorteig. En el cas que el teu premi ascendeixi als 2.000€ o superior hauràs de sol·licitar-nos el cobrament perquè sigui ingressat al teu compte bancari. Nosaltres et facilitarem totes les gestions. Per a això, cal que ingressis les teves dades i l´IBAN del teu compte a través de la secció "Gestió de Compte", "Cobrar Premis" en la nostra plataforma.

Quan caduquen els premis del Quinigol?

Com tots els premis de Loteria i Apostes, els premis del Quinigol tindran una vigència màxima de tres mesos. Passat aquest període, si el premi és reclamat, caduca. Si jugues digitalment, ingressarem automàticament el premi al teu compte virtual. Però si adquireixes les butlletes físicament, llavors aconsellem que consultis les nostres plataformes digitals per accedir a la informació més actualitzada de les combinacions guanyadores.

La millor sort per a tots !!

🍀🧙‍♀️🍀

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?