22 de Octubre de 2020
20:23
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €
Marxandatge exclusiu Entrar
77,0 Mill. €
00d 22h 36m 28s
Juga Ja
01d 20h 36m 28s
6,7 Mill. €
01d 20h 36m 28s
Juga Ja
00d 22h 36m 28s
2,6 Mill. €
00d 15h 36m 29s
90.000 €
00d 15h 36m 29s

 

Ens fa il·lusió dir que som l´Administració de Loteria líder a Europa, una de les que més premis i dècims reparteix al llarg de tot el país. Des de la nostra fundació al poble de Sort el 1986, hem lliurat més de 3.000 milions d´euros i hem tingut l´oportunitat de repartir la Grossa de Nadal i la Loteria del Nen en diverses ocasions. A La Bruixa d´Or li agrada compartir la seva il·lusió, som fidels creients que repartir loteria representa il·lusió, somnis i alegries per a la nostra comunitat. La Bruixa d´Or va ser pionera en la venda de loteria per Internet a mitjans dels anys "90, quan a Espanya hi havia només unes 500 pàgines web. Uns anys més tard, van sortir les aplicacions mòbils amb tecnologia WAP, La Bruixa d´Or també es va convertir en la primera a tenir-la disponible, i així successivament. Innovem per millorar i treballem diàriament per oferir un millor servei, buscant complir amb les necessitats dels nostres usuaris.

Estem molt orgullosos i satisfets per haver estat guardonats amb 34 prestigiosos premis, com el Premi Nacional de Màrqueting, la "E" d´ESADE, entre d´altres ... La Bruixa d"Or s´ha convertit, gràcies a la preferència de la nostra comunitat, en cas d´estudi en grans entitats educatives com la Universitat de Harvard. En Xavi Gabriel, gràcies a la seva gestió, ha estat convocat per a realitzar conferències a nivell nacional i internacional sobre Màrqueting i Storytelling.

Per què Jugar a la Loteria amb La Bruixa d´Or?

Amb més de tres mil milions d´euros repartits al llarg de tot Espanya, a La Bruixa d´Or ens preocupem d´incentivar un joc segur i responsable. Ens agrada mantenir-nos a prop de la nostra comunitat, busquem estar sempre a l´avantguarda de les tecnologies per tal de brindar comoditat als nostres usuaris. Som una empresa en la qual prevalen els valors de l´esforç, el treball, l´honradesa, la perseverança i la senzillesa, i ens il·lusiona transmetre´ls al nostre servei. Uneix-te a la nostra comunitat!

 

Avantatges de comprar Loteria Online a La Bruixa d´Or

  • Som un dels punts de venda oficials de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l´Estat.
  • Comoditat en les apostes.
  • Entitat amb més de 30 anys en el mercat.
  • Disponibilitat d´adquirir loteria a domicili assegurada amb Seur a casa teva de 24h a 48 hores.
  • Pàgina web i aplicació amigables per a l´usuari.
  • Actualització constant de dades en les nostres plataformes digitals.
  • Reserves de loteria per a la teva entitat, associació o empresa.
  • Atenció al client.


Com comprar Loteria Online al nostre web?

Per utilitzar els serveis de la nostra plataforma virtual no és imprescindible estar registrat en el nostre sistema, encara que a La Bruixa d´Or li encantaria comptar amb la vostra presència a la nostra comunitat en línia, i registrar-te brindarà major comoditat per realitzar les teves apostes o adquirir la loteria. Selecciona el sorteig en el que vols participar, configura la selecció dels teus números, registra les teves dades perquè ens posem en contacte en el cas que la teva combinació resulti guanyadora, i crida a la Bona sort perquè siguis un dels guanyadors.

 

Utilitza l´app de La Bruixa d´Or per comprar Loteria

La Bruixa d"Or busca la comoditat de la seva comunitat, per això treballem diàriament per estar en constant innovació. Volem que facis les teves apostes de la millor manera, sempre hem estat els primers a treure nous productes en l´àmbit tecnològic. Pots també descarregar l´aplicació de La Bruixa d"Or en els teus dispositius Android i iOS. Som l´Administració que més premis i dècims reparteix, ens fa molta il·lusió haver desenvolupat una plataforma amigable per a la nostra comunitat amb totes les apostes dins d´un mateix espai. Cerca l´aplicació en l´App Store o Google Play.

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙‍♀️🍀

 

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Et trio els números?En només clic!!
- 1 +
Busca el teu número
Busca el teu número de la sort.
Indica la quantitat de dècims que desitgis i afegeix-los a la teva cistella.
+
-
+
-
+
-
+
-
+
-
Tens dubtes o consultes?
Nosaltres et truquem
Indica'ns la teva telèfon
¡Petició registrada!
En breu rebràs la nostra crida
Compra les 10
Terminacions
Avui et suggerim aquests números de la sort

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?