28 de Novembre de 2020
12:11
973 62 12 42
973 62 13 69
0
0 €
Selecciona el tipus de Loteria de Nadal que vol comprar.
Loteria a DomiciliENVIAMENT EN 24h-48h
Tria les teves terminacions o deixa que La Bruixa d’Or esculli per a tu i rep els teus dècims a l’adreça que ens indiquis..
O
Loteria DigitalNO S'ENVIA.
Tria els teus números entre tots els disponibles.No admet enviament a domicili
178,0 Mill. €
03d 06h 48m 32s
16,3 Mill. €
00d 02h 48m 32s
8,9 Mill. €
00d 02h 48m 32s
500.000 €
00d 02h 48m 32s
Juga Ja
02d 03h 48m 33s
Juga Ja
02d 03h 48m 33s

 

 

La Loteria Nacional de Nadal és un dels Sortejos més esperats de l´any, representa un dels esdeveniments més populars del país. Any rere any, amb molta il·lusió, milers i milers de persones adquireixen els seus dècims a La Bruixa d´Or per ser un dels afortunats de tan grandioses quantitats que la Loteria de Nadal reparteix.

 

Jugar el sorteig de la Loteria de Nadal Online amb La Bruixa d´Or

La Bruixa d´Or és l´Administració Número 1 d´Europa. Repartint grans premis tots els anys, en la Loteria de Nadal 2019 vam repartir tres premis; el segon premi 125.000€ per dècim; el tercer premi 50.000€ per dècim, i el cinquè 6.000€ per dècim. Estem molt il·lusionats per conèixer la màgia que ens portarà aquest 2020.

 

La millor sort per a tots!

🍀🧙‍♀️🍀

 

Si vols estalviar-te aquestes llargues cues dels centres físics, pots adquirir els teus dècims des de la comoditat de la teva llar a la nostra pàgina oficial. Volem que formis part de la comunitat de La Bruixa d´Or i que incrementis les teves possibilitats de guanyar, per això també vam habilitar la compra mitjançant la nostra aplicació mòbil disponible per a Android i iOS. Si, en tot cas, prefereixes els teus dècims i sèries com loteria física, n´hi haurà prou amb omplir el nostre formulari de sol·licitud i els farem arribar al teu domicili sense problema. Comparteix la il·lusió del Nadal al costat de La Bruixa d´Or, accedeix a les nostres plataformes i adquireix el teu número de la sort!

 

Com es juga a la Loteria de Nadal?

Per participar en la Loteria Nacional de Nadal hauràs de triar amb quin dècim, bitllet o sèrie vols jugar. El dècim correspon a la unitat mínima del sorteig, una dècima part del bitllet. Els 10 dècims formen un bitllet complet amb el mateix nombre i mateixa sèrie. Cada sèrie correspon al total de bitllets que porten el mateix número, cada sèrie inclou 100.000 bitllets. Els premis es reparteixen entre els 1.807 premis que s´extreuen del bombo quan es realitza el sorteig oficial de la Loteria de Nadal. Actualment s´emeten 170 milions de dècims i els premis es reparteixen entre els 1.807 premis que s´extreuen del bombo.

 

Preu dels dècims de la Loteria de Nadal

Cada dècim de la Loteria de Nadal té un valor de 20€, en el cas que vulguis adquirir una sèrie o bitllet la xifra Oficial seria de 200€ per tractar-se de 10 dècims.

 

On comprar dècims de la Loteria de Nadal

Pots adquirir les teves dècims de la Loteria de Nadal a través de la nostra pàgina d´Internet accedint a la secció ´Jocs´, també des de la nostra aplicació mòbil ´La Bruixa d´Or´ disponible a l´App Store i Google Play. Comprant teus dècims a través de les nostres plataformes virtuals podràs estalviar les llargues cues dels establiments físics.

 

Quan és el sorteig de la Grossa de Nadal?

Com cada any, Loteries i Apostes té agendada la cita Oficial per celebrar el Sorteig el 22 de desembre des del Teatre Reial a Madrid. La cerimònia comença a les 08:30 hores i té una durada aproximada de 4 hores.

 

Et desitgem la Millor sort!

🍀🧙‍♀️🍀

 

Preguntes freqüents de la Loteria de Nadal

 

On veure el sorteig de la Loteria de Nadal?

Pots seguir la informació a través de totes les nostres plataformes digitals de l´Administració. La Bruixa d´Or treballa àrduament per mantenir les dades el més actualitzades possibles segons es vagi realitzant el sorteig el 22 de desembre. Si també vols veure el sorteig en directe pots seguir-lo a través de la transmissió de Loteries i Apostes.

 

Com reclamar un premi de Loteria de Nadal?

Si vas adquirir el teu premi a través de La Bruixa d´Or, compartim la teva emoció, ens encanta lliurar premis! Si us plau accedeix a ´Gestió de comptes´ mitjançant la nostra pàgina Oficial i posteriorment dirigeix-te a la secció ´Cobrar premi´. Omple les teves dades completes i l´IBAN del teu compte bancari perquè puguem enviar el teu premi. Si tens qualsevol consulta pots escriure´ns al nostre formulari disponible a la nostra pàgina oficial, l´aplicació mòbil o mitjançant el contacte telefònic al 973 62 12 42, La Bruixa d´Or estarà contenta de resoldre els teus dubtes.

 

Quan caduquen els premis de Loteria de Nadal?

L´últim dia per cobrar els teus premis és el 22 de març, tres mesos després que s´hagi realitzat el Sorteig. Per evitar que et perdis detalls importants del sorteig, segueix-nos al nostre web, xarxes socials de Facebook, Instagram, LinkedIn o descarrega la nostra aplicació perquè et notifiquem els resultats de les combinacions guanyadores.

 

Cal pagar impost dels premis de la Loteria de Nadal?

Tots els premis que superin els 40.000€ tindran una retenció del 20%, segons ho ha determinat l´Agència Tributària d´Espanya. Els premis inferiors a aquesta xifra quedaran exempts a el pagament de tributació a Hisenda.

 

Quants dècims hi ha de cada número?

De cada nombre Loteries i Apostes de l´Estat emet 172 bitllets. Tenint en compte que un bitllet són 10 dècims d´un mateix nombre, cadascun dels 100.000 números al sorteig representen 1.720 dècims.

 

Puc cobrar un premi de la Loteria de Nadal amb un dècim trencat?

Per normativa Oficial, si el teu dècim està deteriorat hauràs de presentar-lo a l´Administració perquè puguem remetre-ho a Loteries i Apostes de l´Estat per a la seva revisió. Després de l´avaluació del departament es determinarà el pagament del dècim si així ho considera oportú. Si en tot cas es qüestiona la validesa del dècim, aquest serà enviat a la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre per a la seva verificació.

 

Us desitjem la millor sort!

🍀🧙‍♀️🍀

 

Dil-Dis: 10:00 - 14:00
16:30 - 20:00
Diumenge: 10:00 - 13:30Festius i ponts obert.
La Bruixa d'Or
Jocs i Apostes
Segueix-nos
Facebook
YouTube
Instagram
Linkedin
Mitjans de pagament
Web 100% segura
Joc responsable
+18
Admón de Loterías nº 1
SED DE MES, S.L.
Av. Generalitat, 13
25560 Sort Lleida
B25532334
Atenció al Client973 62 12 42
973 62 13 69

©2019 LA BRUIXA D’OR - LA BRUJA DE ORO. TOTS ELS DRETS RESERVATS/p>

Els logotips de jocs i loteria utilitzats en domini, són propietat de l'Organisme de Loteries i Apostes de l'Estat (LAE).

Aquest portal només fa ús d'ells a manera merament identificatiu que facilte l'elecció i selecció de l'apostant.

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?