Coneix-nos una mica més

La Bruixa d"Or és l"administració de loteria líder a Espanya, i una marca de productes rel.lacionats amb la sort i la il·lusió. Fundada per Xavi Gabriel el 1986. La Bruixa d"Or ha repartit molta il·lusió a través de premis any rere any. Quantificats en més de 3.000 milions d"euros per tot Espanya.

La Bruixa d"Or ha estat cas d"estudi per a diverses universitats i escoles de negoci com IESE i ESADE, recollint 33 premis fins a la data incloent el Premi Nacional de Màrqueting (premiat per Google com a primera empresa en màrqueting a Espanya), ... les quals han indagat la fórmula de com diferenciar una marca creant un Storytelling tan singular i d’èxit.

La fórmula, per a nosaltres, ha estat d"una banda, el relat de la il·lusió al voltant de La Bruixa d"Or, i de l"altra buscar la diferenciació en valor afegit al producte (servei i merchandising).

De fet, La Bruixa d"Or ha consolidat d"una manera continuada l"existència de Sort al Pirineu. A més, des de mitjans dels "90 l"afluència de centenars de milers de persones han descobert el bressol de La Bruixa d"Or. Amb la conseqüent repercussió que crea aquest turisme a la comarca, el repartiment constant i ininterromput de premis importants ha relacionat a aquesta famosa loteria amb la sort, la màgia, la il·lusió i l"esperança.

Més enllà de la geografia, La Bruixa d"Or s"ha caracteritzat per la seva innovació, sent pionera en la venda de loteria per internet quan tot just havia 500 pàgines web a Espanya. Avui, el 87% de la seva activitat es registra en online.

Admón de Loterías nº 1 Av. Generalitat, 13 25560, Sort, Lleida
Accés d'usuaris

Inicia sessió amb Facebook o

Ja ets usuari a la nostra web?